Beleggingspanden.nl|Partner details banner

BRCK Bedrijfsmakelaars

De huidige commerciële vastgoedmarkt wordt gekenmerkt door een toenemende dynamiek en een roep naar transparantie. Een 100% onafhankelijke vastgoedadviseur is derhalve niet meer weg te denken.

Deze strategische overweging en de sterk veranderende vraag uit de markt zijn de aanleiding geweest om BRCK bedrijfsmakelaars | taxateurs te starten.

Simon Brouwer MRICS RM RT is onze specialist op het gebied van retailvastgoed, bedrijfsruimten en kantoorcomplexen, alsmede beleggingsvastgoed. Sinds 2000 is hij actief in het commercieel vastgoed bij o.a. 3W, MVGM en Ruijters Bedriijfsmakelaars . Door kennis, kunde en ervaring is hij inmiddels door de wol geverfd.
De dynamiek in de binnenstad is Simons dagelijkse passie. Naast dat Simon lid is van RICS is hij ook register taxateur (NRVT) en register makelaar (vastgoedcert). Buiten BRCK Bedrijfsmakelaars vervult hij enkele bestuursfuncties. Zo is hij momenteel actief bestuurslid bij de Vereniging Eigenaren Binnenstad Maastricht (VEBM) en bij Stichting Steunfonds Radar.

Marcel Haemers RM RT is al sinds 2005 actief in het vastgoed bij o.a. Aqua Terra, Vesteda en Ruijters woningmakelaars. Marcel heeft zijn sporen verdient in het residentieel vastgoed waaronder het bemiddelen en taxeren van onder andere recreatiewoningen, nieuwbouw projecten en bestaande bouw. Marcel is ingeschreven als Register Makelaar (vastgoedcert) en Register Taxateur (NRVT). Buiten BRCK Bedrijfsmakelaars is Marcel ook tafelaar bij Ronde Tafel 67, Westelijke Mijnstreek, waar hij diverse bestuursfuncties heeft vervuld.

Kim Nix is al sinds vele jaren de commerciële backoffice medewerkster binnen BRCK bedrijfsmakelaars | taxateurs. Mede dankzij haar kunnen de makelaars zich volledig focussen op het makelen en taxeren.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.