Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Castanea Bedrijfsmakelaars

Alles onder één dak

Castanea Bedrijfsmakelaars loopt langer mee ‘dan gisteren’. Wij kennen in vrijwel alle gevallen de spelers, zakelijk onroerend goed is ons speelveld (en ons tweede thuis) en wij kennen de spelregels tot in de kleinste lettertjes. Ziedaar de bepalende voorwaarden die leiden tot jarenlange samenwerkingsverbanden met tal van relaties. Een netwerk waarvan wij ú graag laten mee profiteren

Uit ieders relatiekring ontstaan weer kruisverbanden

Onze specialisaties en werkgebieden zijn de (ver)huur en (ver)koop van kantoor-, winkel- en bedrijfsruimten.

Wij taxeren objecten zoals bedrijfspanden en adviseren u over revitalisering van gedateerd onroerend goed. Daarnaast informeren, adviseren en begeleiden wij particuliere en zakelijke beleggers inzake hun beleggingsportefeuille en brengen wij vraag en aanbod op doortastende wijze samen.

Iedere partner zijn specifieke specialisme

Op het platform van de bedrijfsmakelaardij, kennen wij onze rol. Vanuit onze dienstverlenende positie toont Castanea Bedrijfsmakelaars zich een toegewijde en competente partner. De specialist die partijen aan vraag- en aanbodzijde bij elkaar brengt, elk in zijn kracht zet en zorgt voor wederzijds succes. Wij beseffen ons, dat wij er voor ú zijn en niet andersom.

Ons kantoor neemt een vooraanstaande rol in op groot-regionaal terrein. Wij schromen niet om buiten deze symbolische grenzen te opereren en uw zaken zelfs op landelijk gebied te behartigen. Onze backoffice bestaat uit gekwalificeerde dames, die ruggesteun geven aan alle makelaarsactiviteiten. Veel aandacht wordt besteed aan een goede onderlinge samenwerking, zodat we als team Castanea inhoud geven. Het contact met relaties is bij hen in goede handen.


An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.