Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Den Rooijen & Van Herk

Onze makelaars gaan voor het beste resultaat bij de verkoop van jouw huis. Dat doen we met een talentvol team, jarenlange ervaring, een doordacht opleidingsplanen onze 6 fundamenten. Wij willen de verwachtingen keer op keer overtreffen.

Snel en succesvol jouw huis verkopen aan de hand van onze fundamenten? Wij gaan graag voor je aan de slag!

Betere presentatie

Door onze unieke en complete presentatie hebben wij in de regio gemiddeld 57% meer bereik en 17% meer bezichtigingsaanvragen. Jouw huis valt op tussen alle andere woningen op huizenwebsites en social media.

Bezichtigen met echte aandacht

Wij doen er alles aan om van iedere bezichtiger een koper te maken. Dit doen wij door de tijd te nemen voor onze bezichtigingen en alle twijfel bij de prospect weg te nemen.

Door al onze bezichtigers na te bellen en hen te vragen naar verbeterpunten zorgen wij dat de bezichtigingen keer op keer verbeteren en altijd aansluiten op de wensen van potentiële kopers.

Onderhandelen tot de beste deal

Wij gaan altijd de onderhandeling aan en streven naar de best mogelijke deal voor onze klant. De beste deal begint bij een courtage wat bij jou past en eindigt met de beste verkoopprijs.

6x Beste makelaar van Nederland

Inmiddels is de Den Rooijen & Van Herk Makelaardij samen met Van Herk Makelaardij in het bezit van 6 awards voor ‘Makelaar van het jaar’. Deze awards hebben in verschillende categorieën gewonnen. Denk bijvoorbeeld aan de beste verkoopmakelaar van het jaar en de beste aankoopmakelaar van het jaar. Dit jaar wonnen wij de award voor beste marketing binnen de makelaardij.

Harde klimaatdoelen

Als Den Rooijen & Van Herk Makelaardij hebben wij doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en klimaatneutraal makelen. Daarnaast speelt duurzaamheid bij ons ook een grote rol bij de verkoop van huizen. Dit doen wij door te adviseren over verduurzaming in het huis zelf.

Tevredenheidsgarantie

Als Van Herk Makelaardij hebben wij doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en klimaatneutraal makelen. Daarnaast speelt duurzaamheid bij ons ook een grote rol bij de verkoop van huizen. Dit doen wij door te adviseren over verduurzaming in het huis zelf.


An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.