Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Elnovi

Verkoop begeleiding compleet

Het complete begeleidingspakket van Elnovi start met een preadvies, gevolgd door een advies over de hoogte van de vraagprijs, de verkoopstrategie en de wijze van presentatie.
Elnovi meldt uw woning/object aan bij de NVM makelaars, Funda, Jaap en plaatst een presentatie op de eigen site. Voor de start van de verkoop rechercheert Elnovi bij het kadaster, milieudienst, gemeentelijke instellingen en eventueel bij de Vereniging van Eigenaren. Elnovi verzorgt op verzoek een full colour brochure ten behoeve van geïnteresseerden. Ook verzorgt Elnovi de bezichtigingen, informeert de aspirant-kopers en levert relevante informatie. Na de bezichtiging bespreekt Elnovi de resultaten met u als verkoper.

Bij concrete interesse van een of meerdere partijen adviseert Elnovi in de te voeren onderhandelingsstrategie. Tevens adviseert Elnovi betreffende de formulering van een bieding voor wat betreft bijvoorbeeld de hoogte en de specifieke condities. Ook als de voortgang stagneert, neemt Elnovi de nodige initiatieven.

Elnovi streeft ernaar in de presentatie van de woningen onderscheidend te zijn en te blijven. Potentiële kopers worden bij voorkeur doelgroep-gericht benaderd. Elnovi organiseert bij verkoop het tekenen van de koopakte bij de notaris evenals de gehele afhandeling voor, tijdens en na het opmaken van de leveringsakte.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.