Beleggingspanden.nl|Partner details banner

geWOON Makelaardij

De woningmarkt is continu in beweging. Deze beweging, maar des te meer uw vastgoed, vraagt om innovatieve oplossingen. U wilt uw koopwoning tijdelijk verhuren vanwege verblijf in het buitenland of totdat de woning is verkocht. Of u heeft een of meerdere beleggingsobjecten. Uw vastgoed vraagt om een professional die de vastgoedmarkt kent, waarbij de verhuur en beheer volledig uit handen genomen wordt. geWOON Makelaardij & Vastgoedbeheer is in staat het volledige beheer van uw vastgoed uit te voeren, zodat u wordt ontzorgt in alles wat hierbij komt kijken. Zo kunt u zich op zaken focussen die uw aandacht nodig hebben en haalt u maximaal rendement uit uw vastgoed.

Waarom geWOON Makelaardij?

  • Nationaal en internationaal online bereik 
  • Flexibele en deskundige verhuurmakelaars met kennis van de regio Limburg.
  • Groot netwerk van (media)partners
  • Veilige verhuur door uitgebreide screening huurder 

Dankzij de nauwe samenwerking met online vastgoedportals is er een grote database van woningzoekende en een netwerk van expats beschikbaar. Met een dagelijks bereik van duizenden woningzoekenden, brengt geWOON Makelaardij uw woonruimte onder de aandacht en wordt maar liefst 85% van het aanbod binnen 3 weken verhuurd!

Waarom zou u het beheer uitbesteden aan geWOON Vastgoedbeheer?

  • Zelf geen telefoontjes met mankementen, vragen en klachten.
  • 1 vast aanspreekpunt voor alle partijen.
  • Digitaal inzicht in alle betalingen, kosten en opbrengsten.
  • Alles geregeld voor één vast bedrag per maand.  

geWOON Vastgoedbeheer kan ingezet worden voor het beheer van uw verhuurd vastgoed. Een partij die toezicht houdt op uw woning en uw op zowel financieel, als technisch en commercieel vlak bijstaat.

Hoofdzaak is uiteraard dat elke maand de huur op uw bankrekening staat. Daarnaast dient rekening gehouden te worden met belastingen, regelgeving en het contact met uw huurder. Via een online portal is alle informatie real time voor handen. De betalingen, huurovereenkomsten, inspecties en commerciële rapportages zijn dag en nacht op te vragen via een persoonlijke omgeving en geven altijd een actueel overzicht van uw vastgoedportefeuille.

Inzichtelijkheid en transparantie kenmerken onze werkwijze. U wordt ten alle tijden op de hoogte gebracht van de doorgestorte huurpenningen en eventuele betaling sommaties. Indien geWOON Vastgoedbeheer wordt ingezet om technische storingen op te lossen gaat dit in goed overleg en in samenwerking met gerenommeerde organisaties. 

Wie zijn wij:

Rik Smeets - Directeur
Voor advies over vastgoedbeleggingen, rendement en verhuurbaarheid bent u bij Rik aan het juiste adres. Met veel kennis over de markt en een groot netwerk weet hij de deals te sluiten nog voor deze officieel op onze website gepubliceerd staan.

Andrea Smeets-Schröders - Directrice
Ruime juridische en financiële kennis zorgen voor overzichtelijke dossiers, up-to-date financiële inzichten en waterdichte contracten. Haar ervaring, communicatieve vaardigheden en snelle werkwijzen creëren de ideaal situatie voor tevreden (ver)kopers!

Sidney Henriquez - Huurmakelaar
Sidney draagt bij onzelfstandige woningen de zorg voor de verhuur . Hij voert de bezichtigingen uit en zorgt dat u de beste huurders krijgt. Daarnaast behandeld hij de eindopleveringen, creëert een optimale situatie voor wederverhuur en een minimalisatie van leegstand.

Tommi Smeets - (Verzekerings-) Makelaar
Persoonlijk en onafhankelijk financiële dienstverlening vol ambitie en passie. Word jij nog steeds zo geholpen zoals je dat wil of ben je een nummer geworden? Bij ons ben je een gezicht, een naam en een relatie! Wij werken met een vast team, een vertrouwd gezicht en we houden van korte lijntjes.

Paulina Kostkowska - Backoffice manager
De ondersteunende kracht op kantoor voor alle telefoontjes, bezichtigingsaanvragen en huurcontracten. Paulina ondersteunt met een lach en weet precies wat er nodig is om partijen duidelijkheid te verschaffen en alle dossiers goed rond te krijgen. 

Renée Mullens - Financieel Manager
De communicatie met verhuurder, huurders en technische dienst wordt opgepakt door Renée. Zij staat 4 dagen per week tot ieders beschikking en zal vragen op een actieve manier afhandelen waarbij iedereen weet waar hij aan toe is en wat hij mag verwachten. 

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.