Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Hannink Makelaars

Wij brengen dromen thuis

We zetten ons elke dag vol passie en enthousiasme in voor al jouw woonwensen. We helpen je zodat jij jouw gewenste stap op de woningmarkt kan zetten. We lopen graag net wat harder dan de rest en geven onze klanten de aandacht die ze verdienen. Dat doen we sinds 1932 en dat geeft ons elke dag nieuwe energie!

We begrijpen dat mensen het verschil maken en dat we geen huis, maar een “thuis” verkopen.

Je kunt bij ons terecht voor verkoop, aankoop, verhuur en taxatie.

Je bent van harte welkom en wij maken graag kennis!

Uw zekerheden

Dienstverlening op maat. Wij stellen een dienstenpakket voor je samen dat past bij jouw situatie en wensen. Geen enkele verkoop en aankoop is hetzelfde. Wij luisteren, komen met ideeën en jij beslist!

Je beschikt bij Hannink Makelaars altijd over de nieuwste mogelijkheden om jouw woning optimaal te presenteren of om jouw nieuwe woning te vinden.

De markt verandert en wij veranderen mee. Dit betekent dat wij samenwerken met verschillende partijen en wij je aanvullend advies kunnen bieden over specifieke onderwerpen zoals bijvoorbeeld energie, bouwkosten, financiële zaken en bestemmingsplan-vraagstukken.

Wij zijn zeer actief en pas tevreden als jouw woning verkocht is of wij voor je een succesvolle aankoop weten te realiseren. Dit betekent dat wij vanaf opdracht tot verkoop of aankoop betrokken zijn. We zijn creatief en komen met ideeën. Alles om een maximaal resultaat voor je te realiseren.

Onze dienstverlening is persoonlijk. Wij houden van korte lijnen en duidelijke communicatie.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.