Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars

Wij zijn dagelijks bezig met het vinden van de perfecte match tussen verhuurder en huurder of verkoper en koper. En dat gaat veel verder dan alleen kijken naar vierkante meters of locatie, vinden wij.

Werken met ons is werken in een partnerschap. Goede dienstverlening kan namelijk alleen als we onze klanten goed kennen. Daarom kijken we altijd verder dan alleen een pand of object. Op die manier vinden we de perfecte match.

Onze werkwijze? Wij gaan graag een stapje verder dan de rest. In kwaliteit, in resultaat en eigenlijk in onze hele dienstverlening. Onze klanten weten dat. We zijn niet voor niets een van de grootste bedrijfsmakelaars van Noord-Nederland.

Kent u ons nog niet? Dan nodigen we u van harte uit op ons kantoor in hartje Groningen. Of we komen bij u langs voor een kennismaking. Neemt u gerust contact op.

Sinds 2002

Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars is in 2002 opgericht door Jan Willem Kooistra en Igor Feenstra. Inmiddels is het kantoor uitgebreid met Inge Bos, Derk Wolters, Francina Kalfsbeek, Florian Bloem, Rogier de Vries, Patrick Olinga, Iris Nijholt en Daniëlle Harkema.

Onze dienstverlening

Wij zetten ons elke dag in om voor onze klanten alles te regelen rondom vastgoed. We huren en verhuren, kopen en verkopen winkels, kantoren en bedrijfspanden. Ook begeleiden en adviseren we onze klanten over hun beleggingen in bedrijfsonroerend goed. Uiteraard kunnen we ook alles regelen rondom taxaties.

We vertellen graag meer over onze dienstverlening.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.