Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Lex&Co

WIE we zijn

Lex & Co is gespecialiseerd in winkelvastgoed. U kunt bouwen op onze jarenlange expertise en ervaring met verschillende vastgoeddisciplines; wij zijn een volwaardige gesprekspartner voor alle betrokkenen. Zowel eigenaren als huurders kunnen rekenen op de aandacht en het vertrouwen van een gespecialiseerde en vaste contactpersoon.

WAT we doen

Verhuren en beheren van planmatig ontwikkelde winkelcentra door heel Nederland is wat we doen. De focus van Lex & Co ligt op verhuur van winkelruimte. Een prettig en succesvol winkelcentrum herkent u aan een goede mix van ondernemers die elkaar versterken. Wij weten deze ondernemersmix met meerwaarde voor het winkelcentrum op de juiste manier te creëren. Vervolgens is het faciliteren van deze ondernemers minstens zo belangrijk, dus doet Lex & Co ook het vastgoedmanagement van winkelcentra. Daarbij gaan wij voor kwaliteit en een duurzame lange termijn-relatie met zowel huurders als eigenaren.

WAAR we nog meer goed in zijn

Wij begeleiden vastgoedeigenaren bij herontwikkeling van winkelcentra. Succesvolle (her)ontwikkeling van winkelcentra is afhankelijk van het verbinden van belangen van alle betrokken partijen, Lex & Co brengt verbindingen tussen mensen tot stand. Daarbij hebben wij een duidelijke visie op (her)ontwikkeling. Onze ervaring en gedrevenheid zorgen vervolgens dat ideeën werkelijkheid worden, ook binnen soms complexe processen.

WAAROM Lex & Co

Wij onderscheiden ons door directe betrokkenheid en expertise. Wij gaan voor lange termijn-relaties: zo staan we ook bekend bij filiaalbedrijven, ondernemers en vastgoedeigenaren. We kunnen snel schakelen en efficiënt werken dankzij ons uitgebreide netwerk. Én omdat we elke dag bezig zijn met waar we goed in zijn.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.