Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Luca Makelaardij

VERKOPEN IS EEN VAK, ONS VAK!

Als NVM makelaar hebben wij jarenlange ervaring met de verkoop van onroerend goed. Wij beschikken over een goede vakkennis en uitgebreid inzicht in de (regionale) markt.

Iedere woning is anders, wij rekenen voor de verkoop van een woning dan ook nimmer een vast bedrag aan courtage maar altijd een percentage van de gerealiseerde koopsom. Wij willen dat u als verkoper ervan overtuigd bent dat wij er alles aan doen om een zo hoog mogelijke koopsom voor u te realiseren. Bij een vast bedrag aan courtage, of een heel laag bedrag aan courtage wat tevens de intrekkingskosten zijn, kunt u er als verkoper zeker van zijn dat de bewuste makelaar al zeker is van zijn inkomsten en in een onderhandeling met een potentiële koper zijn best niet meer hoeft te doen om een zo hoog mogelijke koopsom voor u te realiseren.

Graag maken wij voor een verkoopgesprek een vrijblijvende, persoonlijke afspraak (het liefst op de betreffende locatie) zodat wij uw wensen ten aanzien van de verkoop en de toe te passen verkoopmethodiek met elkaar kunnen bespreken.

Een persoonlijke klik is bij verkoop enorm belangrijk. Wij verkopen bij een woning tenslotte niet alleen uw huis, maar ook uw thuis.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.