Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Luyten Makelaardij

Recreatie makelaar waar een vakantiewoning kopen leuk is!

Met ruim 30 jaar ervaring en een groot netwerk binnen de recreatiemarkt, is Luyten Makelaardij dé partner bij het kopen of verkopen van een recreatiewoning. Ons gespecialiseerde team is op de hoogte van alle ontwikkelingen en trends binnen de markt en biedt een service van A tot Z. Hierbij genieten u van jarenlange ervaring met taxaties in de recreatiesector, de bemiddeling in de aankoop en het verkooptraject van recreatief vastgoed in en buiten recreatieparken, campings en jachthavens.

Van vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek tot het coördineren van de onderhandeling en de juiste juridische afhandeling. Onze makelaars staan voor u klaar om u volledig te ontzorgen in het gehele aan- of verkoopproces.

Vragen over de verkoop van recreatief vastgoed?

Denkt u na over het aankopen of verkopen van een vakantiewoning maar bent u nog niet zeker? Ook voor een vrijblijvend advies of taxatie bent u bij recreatiemakelaar Luyten aan het juiste adres. Wij werken zowel als aankoopmakelaar als verkoopmakelaar voor onze klanten. breed aanbod professionele begeleiding

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.