Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Makelaarskantoor Langejan B.V.

Als makelaarskantoor richten wij ons op de begeleiding van de aan- en verkoop van woonhuizen. Ons werkgebied is de stad Rotterdam en binnen deze regio zetten wij ons in voor opdrachten voor kleine en grote appartementen; eensgezinswoningen; luxueuze herenhuizen en vrijstaande villa's. Vanuit onze filosofie is het vanzelfsprekend dat elke cliënt dezelfde, zorgvuldige Langejan-behandeling krijgt. Deze kenmerkt zich door een professionele en persoonlijke handelswijze. Wij kennen onze klanten persoonlijk.

We hebben bewust gekozen voor het lidmaatschap van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), omdat wij ons daardoor gesteund weten door een professioneel apparaat van deskundigen op juridisch, commercieel en educatief gebied. Bovendien wordt onze kennis permanent up-to-date gehouden en daar profiteert u dan weer volledig van.

Wij hopen u als nieuwe cliënt binnenkort - of als bestaande relatie nog lang - op zodanige wijze van dienst te kunnen zijn, dat ook u tegen uw omgeving kunt zeggen:

"Bij Langejan houden ze van hun vak. Dat kan je aan alles merken!"

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.