Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Makelaarskantoor Wisse Vastgoed

Makelaarskantoor Wisse Vastgoed staat voor ruim 35 jaar ervaring in de makelaardij in Domburg, Oostkapelle en omstreken. Wij zijn gevestigd aan de Singel 14 te Domburg en Duinweg 1 te Oostkapelle, hierdoor hebben wij een goed en duidelijk overzicht van wat er allemaal gebeurt in de woningmarkt en dan met name in en rondom de Walcherse Kust. Maar door enthousiaste reacties van opdrachtgevers behoort inmiddels geheel Midden Zeeland tot ons werkgebied. Om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn hebben we in 2015 het kwaliteitslabel van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) toegekend gekregen en zijn wij trots lid geworden. Een bevestiging van onze kwaliteit!

Niet voor niets zeggen wij:
Makelaarskantoor Wisse Vastgoed, Thuis in Zeeland!

Door onze ervaring en deskundigheid tezamen met ons enthousiasme voor het makelaarsvak zijn wij van een grote toegevoegde waarde bij een van de belangrijkste beslissingen in uw leven, het kopen van uw huis of bedrijfspand dan wel het verkopen van uw huis of bedrijfspand. U kunt ons ook inschakelen voor een taxatie van uw huis of bedrijfspand i.v.m. de financiering, eventuele fiscale waardering of voor het bepalen van de waarde bij verkoop of aankoop.

Kennis van zaken en een persoonlijke directe aanpak hebben bij ons prioriteit.
U leest de waardevolle ervaringen van opdrachtgevers die u zijn voorgegaan

Ons kantoor beschikt over 2 Register-Makelaar-Taxateurs  (RM RT), 1 Register-Makelaar (RM), 1 Kandidaat-Register-Makelaar (KRMT) en 1 Assistent-Register-Makelaar-Taxateur (ARMT). Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door ons lidmaatschap van de NVMNRVT en Vastgoedcert.

De directie van Makelaarskantoor Wisse Vastgoed bestaat uit Gert Joziasse en Abraham Wisse.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.