Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Martin de Regt

Martin de Regt Makelaars o.g. is een vertrouwde naam in de vastgoedmarkt in de regio IJmond en omgeving.

Als makelaar is het ons doel om voor onze opdrachtgevers het beste resultaat te behalen. Daarvoor stellen wij uw wensen en situatie voorop. Of het nu gaat om de verkoop van uw woning of de aankoop van uw droomhuis: op een persoonlijke, gemotiveerde en creatieve manier zetten wij ons voor u in.

Dit alles met gevoel voor kwaliteit en het uit handen nemen van zorgen. Dat we hier goed in zijn, hebben we in de afgelopen jaren bewezen. Dat is voor ons geen reden om stil te staan. Integendeel: wij blijven ons ontwikkelen om voor u het beste te kunnen bieden op het gebied van onze dienstverlening en daarmee onze resultaten te waarborgen.

Woningtaxatie

Wij kunnen voor u een taxatie verzorgen voor diverse doeleinden, o.a. financiering, aankoopbeslissing, echtscheiding en nalatenschap. Wij kunnen een NWWI gecertificeerd taxatierapport voor u opstellen. Als u hier meer informatie over wilt, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een 'plan de campagne' op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.