Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Muller Bedrijfs Onroerend Goed

Muller Bedrijfs Onroerend Goed brengt partijen bij elkaar!

Wij zijn een bedrijfsmakelaarskantoor met ruime ervaring en gedegen kennis van de vastgoedmarkt. Met een team van vijf enthousiaste personen staan wij garant voor een heldere communicatie. Dienstverlening met de juiste kennis van zaken staat bij ons hoog in het vaandel. Met een nuchtere mentaliteit, betrokkenheid én resultaatgerichte aanpak staan wij met beide voeten in de markt. Dit maakt ons specialist binnen ons vakgebied. 

Wij zijn trots op ons netwerk dat zich kenmerkt door een grote diversiteit aan opdrachtgevers en relaties. Hierdoor zijn wij breed geïnformeerd en kunnen wij snel en accuraat handelen. Dit leidt tot het beste resultaat.

Zakelijk vastgoed om te verhuren of te verkopen

Vanwege de hoge omloopsnelheid van ons aanbod zijn wij steeds op zoek naar te verhuren of te verkopen winkelpanden, bedrijfsruimtes en kantoren.

Beleggingsvastgoed

Binnen ons relatienetwerk bevinden zich partijen die investeren in vastgoed. Wij bemiddelen dan ook regelmatig bij aan- en verkoop van verschillende soorten vastgoedbeleggingsobjecten of vastgoedportefeuilles. Wij kennen onze relaties en weten wat zij zoeken of aanbieden. Zorgvuldig omgaan met informatie en op integere wijze handelen, zijn voor ons kernwaarden die ten grondslag liggen aan het tot stand kunnen brengen van succesvolle transacties.

Sale en leaseback

Soms kiezen ondernemers er voor om een eigen bedrijfspand te verkopen om het daarna als huurder weer terug te huren. Hierdoor neemt de cash flow toe en blijft u als ondernemer flexibel.


An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.