Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Parkstone Real Estate

Kernwaarden van Parkstone

  • Gewoon
  • Actie is onze eerste instinct
  • Samen winnen
  • Onze kernwaarden zijn onze gids in alles wat we doen. In het aannemen van mensen, in de manier hoe we samenwerken, in de keuzes die we maken en hoe we zaken doen. We staan echt voor onze kernwaarden, ons woord is ons woord en anders mag je ons daar op aanspreken.

Ons team en onze cultuur

Bij Parkstone werken we met een klein team aan het samenbrengen van vraag en aanbod van woning- en kantoorruimten. Mensen die succesvol zijn bij Parkstone hebben allen iets gemeen, namelijk: ze zijn gewoon, hebben acties als eerste instinct en willen samen winnen.

Gewoon. 

Gewoon is niet saai, gewoon is doen wat er nodig is. Een klant blij maken en tevreden stellen, dat vinden wij gewoon. Volledige beschrijving van te huren objecten, altijd antwoord op een vraag en duidelijke taal in contracten vinden wij gewoon. Ook vinden wij het gewoon dat jij een leven naast je werk hebt en dat het soms handig is om iets eerder weg te gaan. Of dat als er iets afgemaakt moet worden dat je dan een half uur langer blijft.

Actie is onze eerste instinct. 

We hebben een ‘getting things done’-mentaliteit. We zijn aanpakkers, doeners, we fixen dingen. We overwinnen obstakels, we vinden oplossingen en we leveren resultaten. We bewaren dingen niet tot morgen als ze vandaag kunnen. Hebben wij een idee? Dan voeren we het uit en evalueren het resultaat. Zijn we niet tevreden? Dan zetten we weer een stap, net zolang totdat het gewenste resultaat er is.

Samen winnen. 

We werken samen als één team. Ook met de klant. Er is geen enkele persoon groter dan het team. We doen onze uiterste best in alles wat we doen. We gaan voor win-win-win. Bij samen winnen hoort ook een hoge mate van verantwoordelijkheid en autonomie. En dat is ook de vaatwasser samen uitruimen en de lunch klaarzetten. Lunchen doen we ook samen, want zonder gevulde maag kun je niet winnen. Behaalde successen worden gevierd tijdens een borrel op kantoor of in de stad.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.