Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Remax WoonWens Makelaars

Welkom bij RE/MAX, de grootste makelaarsorganisatie ter wereld met meer dan 110.000 makelaars in meer dan 100 landen! Ook in Nederland zijn we een belangrijke speler op de huizenmarkt, want met ruim 20 kantoren zijn we door het hele land goed vertegenwoordigd.

Ruim 20 jaar kennis en ervaring!

RE/MAX WoonWens Makelaars bestaat al meer dan 20 jaar dus je kunt gerust zeggen dat we de woningmarkt van westelijk Noord-Brabant op ons duimpje kennen! We behoren tot de grootste makelaarskantoren in de omgeving en dat is niet voor niets! Service, een klantvriendelijke benadering, een langdurige relatie en streven naar het beste resultaat zijn belangrijke drijfveren. We zijn er trots op te zeggen dat onze klanten ons na al die jaren gemiddeld nog steeds met een mooie 9,5 beoordelen als het gaat om onze service, begeleiding en dienstverlening. Daarnaast waarborgt ons lidmaatschap van brancheorganisatie VBO Makelaar dat u met deskundigen te maken heeft.

Wij zijn er voor jou!

Onze grote kennis van de plaatselijke woningmarkt zorgt ervoor dat we het maximale uit de verkoop halen en gericht en gepast service kunnen bieden bij de aankoop van een woning. Bovendien heb je bij ons altijd een vast aanspreekpunt en het is geen uitzondering als we in de avond of het weekend voor je bezig zijn. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? 

Verkoopbegeleiding

Als je je huis wil verkopen komt daar veel bij kijken. Naast een goede waardebepaling en een slimme verkoopstrategie is ook de juiste marketingstrategie en een professionele presentatie erg belangrijk. Onze ervaren makelaars begeleiden het hele verkoopproces vanaf het eerste gesprek tot en met de sleuteloverdracht. Met onze kennis van de lokale woningmarkt en onze jarenlange expertise weet je zeker dat je te maken hebt met een deskundige met verstand van zaken. Klik hier als jij ook gebruik wil maken van een van onze ervaren makelaars. Vanzelfsprekend is het eerste contact geheel vrijblijvend.

Onze voordelen

Groot netwerk

Niet alleen is RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld, ook in Nederland zijn we met ruim 20 kantoren goed vertegenwoordigd. De lijntjes zijn kort en we hebben gezamenlijk een gigantisch bestand met woningaanbieders en woningzoekenden dus een match is snel gemaakt. Een flink voordeel dus! Omdat ons kantoor al ruim 20 jaar bestaat hebben we ook plaatselijk een groot netwerk opgebouwd. Heb je naast aan-, of verkoopbegeleiding nog behoefte aan professionals op het gebied van b.v. hypotheken? Zoek je een notaris, bouwkundig inspecteur of energie-adviseur? Vanuit ons opgebouwde netwerk kunnen we je altijd doorverwijzen naar een betrouwbare partner.

Kwaliteit staat voorop

RE/MAX WoonWens Makelaars is aangesloten bij VBO Makelaar, de meest actieve brancheorganisatie binnen de makelaardij. Onze taxateurs zijn NRVT gecertificeerd. Daarnaast houden we onze kennis up-to-date door bijscholing, cursussen en gespecialiseerde trainingen. Ook daarin is ons netwerk sterk.

No cure, no pay

Bij ons kom je nooit voor onvoorziene kosten te staan. Wanneer de (ver)koop van je huis niet doorgaat krijg je geen rekening. Het enige dat we doorberekenen zijn de promotiekosten, deze kosten zijn immers al gemaakt. Natuurlijk worden deze vooraf met je doorgenomen zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Uitstekende bereikbaarheid

Bij RE/MAX hebben we geen 9 tot 5 mentaliteit. We begrijpen dat je niet steeds vrij kunt vragen en dat je graag in je eigen tijd afspraken maakt. Dat een kantoor op deze momenten vaak dicht is zou het maken van een afspraak niet moeten hinderen. Dat is ook niet meer van deze tijd. Voor ons is het maken van een afspraak buiten kantoortijden geen enkel probleem. De markt staat buiten die tijden immers ook niet stil. We zijn dan ook vrijwel altijd bereikbaar voor vragen. 

Full Service dienstverlening

Doordat we tijdens het gehele aan-, of verkoopproces alles voor je uit handen nemen kunnen we je met ons full service pakket volledig ontzorgen. Of het nu om aan-, of verkoop gaat, we begeleiden je van A tot Z. Van het eerste oriënterende gesprek tot en met de sleuteloverdracht kun je met een gerust hart alles aan onze deskundige makelaars overlaten.

Persoonlijk contact

Bij ons heb je altijd contact met jouw eigen makelaar. Van het begin tot het eind is het je eigen makelaar die jouw traject begeleidt. De begeleiding of bezichtiging wordt dus niet gedaan door een leerling of stagiaire. 

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.