Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Sloterwijk & Heinen Makelaars

Sloterwijk & Heinen Makelaars uit Emmeloord, Noordoostpolder, is in 2008 opgericht door Michel Sloterwijk en Bas Heinen, beiden gecertificeerd makelaar en taxateur. Wij zijn al sinds 2000 werkzaam in de regio en hebben daardoor een grote kennis van het werkgebied. Met onze ervaring én ons netwerk kunnen wij u uitstekend van dienst zijn!

In de eerste jaren van onze makelaardij bestond de dienstverlening voornamelijk uit taxeren en aankoopbegeleiding van particuliere woningen. Door vraag vanuit de markt hebben we ons als makelaars ook toegelegd op bedrijfsmatig onroerend goed. En met succes! Sloterwijk & Heinen Makelaars is uitgegroeid tot één van de grootste bedrijfsmakelaars in deze omgeving. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in vrijstaand- en landelijk wonen. Sinds 2015 zijn wij begonnen met het verkopen van nieuwbouw woningen, heeft u nieuwbouwplannen dan nodigen wij u graag uit in ons belevingscentrum.

Team Sloterwijk & Heinen Makelaars

Naast Michel Sloterwijk en Bas Heinen staat duizendpoot Shanti Mannoesingh. Zij is op kantoor actief met alle administratieve en financiële zaken. Kortom, Sloterwijk & Heinen Makelaars bestaat uit een klein hecht team. Door de korte lijnen zijn wij altijd volledig op de hoogte van uw situatie en de gemaakte afspraken.

Service lijkt vanzelfsprekend! Het gaat erom dat u krijgt wat u verwacht.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.