Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Start Housing

Succesvol je huis verkopen in Utrecht

Snel voor een goede prijs je huis verkopen in Utrecht? Bij StartHousing kies je zelf je tarief. Daarvoor maken we voor ieder huis een unieke verkoopstrategie. Afgestemd op de kwaliteiten en kenmerken van jouw huis en de woonomgeving. Zodat we op korte termijn zoveel mogelijke potentiële kopers die écht geïnteresseerd zijn in je huis kunnen bereiken.

Waarom StartHousing?

  1. 9 voor verkoop op Funda
  2. zelf bepalen welk tarief je betaalt
  3. unieke strategie voor iedere woning
  4. gratis waardebepaling
  5. begeleiding en advies in het totale verkoop proces
  6. we kennen Utrecht en omgeving als onze broekzak

Gratis woningwaarde ontvangen

Je huis verkopen start met het inschatten van de woningwaarde. Wil je weten wat je woning waard is? Klik dan hier en ontvang binnen een paar minuten een gratis waardebepaling. 

Je huis verkopen in Utrecht

We zijn niet de doorsnee makelaar die wacht tot de telefoon overgaat en een bezichtiging inplant. We houden er echt van om hard te werken voor maximaal resultaat. In onze begeleiding dragen we zorg voor het totale verkoopproces. Van de eerste inspectie, tot woningfotografie, tot juridische afhandeling. En ons werk zit er eigenlijk pas op als je helemaal tevreden bent en een goede recensie over ons achterlaat.

We werken uiteraard in dienst van de verkoper. Maar we zorgen er ook graag voor dat de koper zich op z’n gemak voelt. Daarom verzorgen we privé rondleidingen voor potentiële kopers. Zodat ze rustig door de woning kunnen lopen en echt een gevoel bij het huis kunnen krijgen. Met als bijeffect dat ze uiteindelijk vaak sneller een bod uitbrengen.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.