Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Stonevest

Full service bedrijfsmakelaardij

Wij zijn een full-service bedrijfsmakelaardij en adviseren en begeleiden u bij al uw huisvesting-vraagstukken. Stonevest is gespecialiseerd in aan-en verkoop en aan- en verhuur van commercieel vastgoed. Ook levert Stonevest vastgoed advies en verzorgen wij vastgoedbeheer op landelijk niveau.

De clientèle van Stonevest is een trouwe groep van opdrachtgevers. De opdrachtgevers betreffen zowel grote bedrijven als Haskoning DHV, Ballast Nedam en Van Lanschot Bankiers als religieuze congregaties. Tevens bedienen wij de kleinere en middelgrote vastgoedbezitters en eindgebruikers.

Diensten bedrijfsmakelaardij

  • Bemiddeling bij aan- en verkoop, huur- en verhuur van bedrijfsonroerendgoed
  • Sparringpartner en adviseur vastgoed ontwikkelingen en beleggingen
  • Landelijk Vastgoedbeheer commercieel en residentieel vastgoed

Vastgoedbeheer

Stonevest beschikt over jarenlange kennis en ervaring op het gebied van landelijk vastgoedmanagement voor zowel commercieel als residentieel vastgoed. Wij beheren uw vastgoedportefeuille en ontzorgen u daarin volledig, daarbij beogen we continu het maximale rendement op uw vastgoed te behalen.

Commercieel Vastgoedbeheer

Wij beoordelen en positioneren de objecten in de vastgoedportefeuille en blijven monitoren waar de kansen liggen. Stonevest neemt daarnaast alle commerciële handelingen omtrent uw vastgoed uit handen.

Denk daarbij onder andere aan;

  • Signaleren van marktontwikkelingen en veranderende wet en regelgeving relevant voor uw vastgoed
  • Verhuren van het vastgoed, selecteren van betrouwbare huurders en opstellen/controleren van huurovereenkomsten.
  • Verzorgen van communicatie met de huurders
  • Toezien op naleving huurcontracten

Technisch Vastgoedbeheer

Wij plannen en begeleiden het preventief en jaarlijks onderhoud aan het gebouw en de installaties en handelen eventuele storingen af. Wij adviseren u hoe de gebouwen of woningen in goede conditie te houden en deze duurzaam te blijven exploiteren.

Onze diensten kunnen uiteraard worden aangepast aan het individuele eisen/wensenpakket van u als opdrachtgever.

Voorbeelden beheer:

Sinds 2015 verzorgen wij voor een belegger het commercieel, technisch en administratief beheer van twee woontorens aan het Valkenaerhof in Nijmegen (in totaal 36 appartementen). Stonevest heeft de aankoop van de woontorens begeleidt en vervolgens het beheer overgenomen.

Voor verschillende beleggers verzorgen wij het commercieel en technisch beheer van een landelijke en zeer diverse vastgoedportefeuille (kantoren, winkelvastgoed, bedrijfsmatig vastgoed).

Sinds 2017 verzorgen wij voor een belegger het commercieel, technisch en administratief beheer van een woning portefeuille in Nijmegen. Stonevest heeft de ook de aankoop van deze portefeuille begeleidt.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.