Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Ten Hag Bedrijfsmakelaars Enschede

Heb je vastgoed in eigendom en overweeg je dit te verkopen of verhuren? We helpen je graag met het vinden van een koper of betrouwbare huurder. Dan doen we op onze bekende proactieve en gestructureerde manier. Voor onze zoektocht start, inventariseren we eerst jouw wensen en bepalen we de waarde van het object. Daarna maken we een plan van aanpak met een prijsbepaling, doelgroepbepaling, marketingplan en courtagevoorstel. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Ervaren vastgoed partner

Het verkopen of verhuren  van kantoor-, winkel- of bedrijfsruimtes, horecaobjecten en (bouw)grond, vraagt om een deskundige aanpak. Daar kun je door onze jarenlange ervaring en sterke regionale verankering op vertrouwen bij ten Hag. Wij adviseren en begeleiden je van A tot Z, zodat jij tijd overhoudt voor je core business.

Onze lokale kennis zetten we voor je in

Hebben we het vertrouwen naar elkaar uitgesproken, dan gaan we voor je aan de slag. Het vastgoedobject brengen we onder de aandacht bij ons uitgebreide netwerk en bij de specifieke doelgroep. Verder benaderen we de markt via internet en offline. Ook de bezichtigingen verzorgen we voor je. Vanuit onze expertise mag je verwachten dat we terugkoppelen, adviseren en proactief bijsturen.

Ontzorgt van A tot Z

Als er een geschikte partij is gevonden. Doen wij de onderhandelingen over de voorwaarden en de koop- of huurcondities.  Alles met één doel: er de beste deal voor jou uithalen. Wij stellen in nauw overleg de overeenkomst tussen jou en de koper/huurder op, of controleren de overeenkomst als deze door een andere partij wordt opgesteld. Bij twijfel vragen we onze juridische afdeling even met ons mee te kijken.

Aanbod

Voor een compleet overzicht van bij ons – en onze Realnext partners – in portefeuille zijnd aanbod klik je hier. Je kan per object een brochure opvragen.

Digitale nieuwsbrief commercieel onroerend goed

Wil je op de hoogte worden gehouden van het actuele aanbod op het gebied van commercieel onroerend goed, schrijf  je – hier – dan vrijblijvend in voor het ontvangen van onze digitale nieuwsbrief met uitsluitend informatie over/aanbod van commercieel onroerend goed.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.