Beleggingspanden.nl|Partner details banner

TWM Makelaardij

TWM makelaardij is zomer 2017 opgericht door Tim Wormsbecher, makelaar sinds 2008 en voorheen teamleider van een groot makelaarskantoor met meerdere vestigingen in de regio Amsterdam.

Begin 2018 werd de uitbreiding ingezet in de vorm van onze makelaar Wesley Hoeve, actief in de makelaardij sinds 2014 in de regio Amsterdam, Amstelveen en Purmerend.

Onze derde makelaar Edith zit al sinds 2006 in de makelaardij en kent vele facetten van de makelaardij zoals nieuwbouw, bestaande woningen en uitponding voor woningcorporaties.

Onze vaste aanspreekpunten op de binnendienst zijn Richard van Vliet, collega sinds zomer 2018 en Tessa Geerling, in het TWM Team sinds zomer 2020. De binnendienst is de spil van ons bedrijf, zij zorgen voor de agendaplanning, ondersteuning in administratie en het inkomend en uitgaande telefoon- en emailverkeer.

Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor cliënten die contact opnemen en met recht het visitekaartje van ons kantoor.

Door de uitgebreide kennis en jarenlange ervaring van ons team in zowel een verhitte woningmarkt als een woningmarkt in crisis kunnen wij u als geen ander ondersteunen en adviseren.

TWM Makelaardij verzorgt zowel de verkoop van woningen als ook taxatie, aankoop en verhuur.

Bij ons kunt u terecht voor een breed facet aan diensten.

Wij houden van ons vak, zijn trots op ons werk en doen dit met erg veel plezier, dit komt tot uiting op verschillende vlakken in zowel de communicatie met opdrachtgevers en potentiële kopers maar ook zeker in een zeer collegiale sfeer binnen ons team.

Wij vinden het fantastisch om u van dienst te mogen zijn en doen dit met veel enthousiasme. Of dit nu overdag, ’s avonds of in het weekend is, een woning (ver)kopen is een veelomvattend proces en dit moet met volle toewijding worden begeleid.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.