Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Van Gent Makelaardij

Van Gent Makelaardij voor verkopen, aankopen en verhuren van uw huis of appartement.

Dirck van Gent is bekend met de huizenmarkt in Amsterdam en omgeving zoals Abcoude, Almere, Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen, Driemond, Duivendrecht, Vinkeveen, Weesp of Zaandam. Dit betekent uw het huis voor de best mogelijke prijs verkopen en de weg weten te vinden als u een huis zoekt en wilt aankopen in deze regio’s.

Waarom Dirck van Gent?

Wilt u een makelaar die écht gemotiveerd is om uw huis voor een goede prijs te verkopen? Of wilt u een huis kopen dat helemaal bij uw wensen past? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!
Ik ben een makelaar met liefde voor het vak en voor de mens. Degelijk, betrouwbaar en ervaren. Ik hou van een persoonlijke aanpak, ben laagdrempelig en servicegericht. En concurrerend geprijsd want geen groot kantoor of hoge kosten.
De aanpak is eerlijk, reëel en actief met u meedenken 24/7. En altijd bereikbaar via telefoon of WhatsApp.

Ook Johan Cruijff en Frank de Boer hebben ons ontdekt! Luister maar … 

Verkooppresentatie en contact

Omdat foto’s meer aanspreken dan tekst komt er een mooie fotoreportage door een professionele fotograaf met indelingstekeningen erbij. Tekst in overleg met u opgesteld.
Uiteraard houden wij u op de hoogte van alle acties in het verkoopproces, zoals de reacties na bezichtigingen, biedingen.
Persoonlijke aandacht is prettig, zowel naar u als naar de kopers.

Advies en uitvoering

Nadat door u de beslissing om een huis te kopen of te verkopen is gemaakt komt het praktische werk. Wij kunnen u daarbij adviseren. Wij hebben de kennis en ervaring, houden de kosten voor u laag en de courtage zeer redelijk en vaak concurrerend. En nemen de tijd voor u en uw woning.
In een vrijblijvend gesprek adviseer ik u over een realistische vraag-verkoopprijs, het bekend maken van de verkoop zowel op onze website als andere relevante sites zoals o.a. Funda, Huislijn, Jaap via social media, Facebook, Instagram. We wijzen op verbeterpunten die de woning nog aantrekkelijker maken en een goede tekst.

Wij doen uiteraard de bezichtigingen, verzorgen de afspraken en alle benodigde documenten voor de koopakte, organiseren de taxatie en eventuele bouwkundige keuring bij aankoop, doen samen met u de eindinspectie en begeleiden u tot en met de officiële overdracht bij de notaris.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.