Beleggingspanden.nl|Partner details banner

VC makelaars

Verkoop en koop

Kopen of verkopen van een woning of bedrijfspand is een belangrijke stap. Maar ook een stap die je nooit vaak genoeg zet om er ervaren in te raken. Die ervaring vind je bij VC Makelaars. We zijn goed in vastgoed. Met inzet van de nieuwste media, volop creativiteit én goede samenwerking vinden we voor ieder pand de juiste koper en voor iedere koper het juiste pand. Flexibel en snel schakelend staan we altijd voor je klaar, ook buiten kantooruren. En VC Makelaars ontzorgt: van eerste kennismaking tot juridische en financiële afwikkeling.

Nieuwbouw

Wij werken intensief en innovatief samen met verschillende gerenommeerde projectontwikkelaars en woningcorporaties. We hebben dan ook permanent een goed aanbod van nieuwbouwwoningen. Met kopers die ‘vanaf tekening’ aan hun droomwoning werken, bouwen we altijd een vertrouwensrelatie op die in het hele traject waardevol is. Ook ondernemers kunnen we volop nieuwbouw bieden: in Veenendaal en Ede wordt er op verschillende bedrijventerreinen flink gebouwd en gerevitaliseerd. 

Aankoopbegeleiding

Een makelaar inschakelen bij de verkoop van een woning of bedrijfspand is heel gebruikelijk. Maar bij de aankoop daarvan vergeten veel mensen die professionele begeleiding. Terwijl er juist met hulp van de makelaar veel te winnen en te verdienen valt. Of het nu gaat om de beoordeling van een bestemmingsplan, Verenging van Eigenaars of een waardering, wij staan je persoonlijk en deskundig bij. Daarmee behoeden we je onder meer voor juridische en bouwkundige valkuilen. En, zeker zo belangrijk: wij onderhandelen als de beste! Met de hulp van VC krijg je altijd het beste resultaat! 

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.