Beleggingspanden.nl|Partner details banner

VGW group

Verkoopmakelaar

Zoals gezegd is VGW Group van alle markten thuis. Onze partner-woningmakelaars helpen particulieren, woningcorporaties, ontwikkelaars en (institutionele) beleggers bij de verkoop en aankoop van woningen. Dit kan gaan om het uitponden van voormalige huurwoningen, de begeleiding bij de aankoop van een nieuw huis én de verkoop van een woning of woningbouwproject.

Hulp bij de aankoop van een woning

Met een aankoopmakelaar van een van de VGW-partners vindt én koop je je droomhuis in de regio Utrecht. Wij begeleiden je van A tot Z. Waar jij je hart mag verliezen, houden wij je scherp. We onderzoeken, onderhandelen en lezen de kleine lettertjes. Men maakt het kopen van een huis eenvoudig, soepel en leuk.

Je woning verkopen

Overweeg je je woning te verkopen? Kies dan voor VGW als makelaar. Met ons advies en gedegen verkoopstrategie haal je er het maximale uit tegen de meest gunstige voorwaarden. En ook niet geheel onbelangrijk: je hebt nergens omkijken naar. We zorgen ervoor dat het gehele proces tot aan de verkoop efficiënt en prettig verloopt.

Zo verkoopt VGW Group jouw huis

Wij maken een stijlvolle presentatie met aantrekkelijke foto’s en woningomschrijving. Tijdens de bezichtigingen zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is en de potentiële koper zich thuis voelt. Ook de onderhandeling bij een bieding regelen wij. Uiteraard altijd in overleg met jou. Wel controle, zonder er omkijken naar te hebben.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.