Beleggingspanden.nl|Partner details banner

VHM Makelaars

VHM Makelaars is een landelijke makelaarsketen met zelfstandig werkende kantoren verspreid door Nederland. Alle aangesloten makelaarskantoren zijn aangesloten bij de VBO (de landelijke brancheorganisatie die staat voor kwaliteit, integriteit en betrokkenheid). Doordat we niet alleen gecertificeerde makelaars, maar ook gecertificeerde taxateurs aangesloten zijn, kunt u voor veel diensten bij ons terecht. De VHM makelaar is u graag van dienst bij de aankoop, verkoop, taxaties, huur en verhuur van woningen.

Het grote voordeel van de VHM makelaar is dat u profiteert van korte lijnen en persoonlijk contact, waardoor we razendsnel kunnen schakelen. Of u nu een starter, huizenbezitter of (ver)huurder bent, onze makelaars staan 24/7, dus ook buitenkantooruren voor u klaar. Elk kantoor is geheel zelfstandig, waardoor er in de betreffende regio’s zeer veel kennis aanwezig is van de woningmarkt. Daarnaast werken we op landelijk niveau samen, waardoor u tevens profiteert van onze grote back up.

Bent u op zoek naar een woning? Dan profiteert u van ons uitgebreide aanbod koop- en huurwoningen. Wilt u een woning verkopen of verhuren? Wij stellen alles in het werk voor maximale exposure én een optimale verkoopprijs. Hiertoe zetten we uw woning op verschillende manieren in de spotlights: met professionele verkoopbrochures, vermelding op alle grote woningwebsites als Funda, Jaap en Huislijn, maar ook met advertenties en andere vermeldingen zorgen we ervoor dat uw woning niet te missen is!

VOORDELEN VAN VHM MAKELAARS OP EEN RIJTJE

  • Persoonlijk contact met landelijke organisatie als back up
  • Scherpe tarieven
  • Veel kennis en ervaring in uw markt
  • Uitgebreide  professionele dienstverlening
  • Woningen maximaal onder de aandacht (zowel online als offline)
  • Dienstverlening met een persoonlijk karakter
  • Vrijblijvende waardering van uw woning
  • Landelijke dekking.

HISTORIE

VHM Makelaars werd opgericht in 2001. VHM Makelaars staat anno 2017 vooral voor professionaliteit, vooruitstrevendheid en betrouwbaarheid. Toen de formule in 2011 van eigenaar wisselde veranderde de speerpunten en werd er meer ingezet op kwaliteit, persoonlijkheid en betrokkenheid. Dat vindt u terug bij al onze aangesloten makelaarskantoren. Ervaar het zelf!

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.