Beleggingspanden.nl|Partner details banner

VSO Makelaars

In 1988 stond hij aan de wieg van VSO makelaars & taxateurs, Mark Onderdijk. Het makelaars- en verzekeringskantoor – toen nog genaamd V&O – is gevestigd in Dronten en richt zich specifiek op de agrarische makelaardij en verzekeringen in Flevoland. In de loop der jaren maken de verzekeringen plaats voor een nog sterkere focus op agrarisch onroerend goed. Het werkgebied wordt uitgebreid naar de kop van Noord-Holland.

Vakkennis

Johan Zandbergen, geboren en opgegroeid op de Veluwe, wordt in 2000 aangetrokken als zakenpartner. De compagnons zijn ondernemend en ambitieus. VSO makelaars & taxateurs verhuist naar een pand aan de Bolder in Dronten en maakt intussen naam als makelaarskantoor met specialistische kennis van het vak.

Adviseren, taxeren, bemiddelen

Het team breidt flink uit met de komst van een aantal makelaars, taxateurs, vastgoedspecialisten en backoffice medewerkers. De basis van alle bedrijfsactiviteiten blijft agrarisch onroerend goed. Daarnaast helpt VSO ook particulieren en ondernemers in de segmenten Vrijstaand wonen en Bedrijfshuisvesting. Het team adviseert, taxeert en bemiddelt bij de aan- en verkoop en huur- en verhuur van vastgoed. De naam VSO is veelzeggend en staat voor: Veelzijdig in Specialistisch Onroerend goed.

Lokaal dichtbij

VSO wil dicht bij haar klanten blijven en opent in 2009 kantoor Marknesse. Zeven jaar later verhuist dit kantoor naar Emmeloord. In 2014 is de vestiging in Almere geopend en in de zomer van 2019 vestigt VSO zich aan de IJsselkade te Kampen. In 2020 zijn Barneveld en Apeldoorn een VSO-kantoor rijker. Ook worden de eerste stappen gezet in de regio’s Urk en Nunspeet.

Professionals

Na ruim drie decennia werken de mensen van VSO nog elke dag met hart en ziel aan het samenbrengen van mensen en vastgoed. De specialisaties van de makelaars en taxateurs zijn zeer divers. Bij complexe vraagstukken omtrent vastgoed in verschillende segmenten, financieringen, bestemmingen, fiscaliteiten en het beleggen van vrijgekomen vermogen mag de klant rekenen op ervaring, deskundigheid en ruime kennis van een team van professionals.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.