Arnhem, Nieuwe Aanleg 12

6823HX

Gelderland

€ 255.000
(k.k.)
Verkocht
  • Woning / appartement - Arnhem - Nieuwe Aanleg  12
  • Woning / appartement - Arnhem - Nieuwe Aanleg  12
  • Woning / appartement - Arnhem - Nieuwe Aanleg  12
  • Woning / appartement - Arnhem - Nieuwe Aanleg  12
  • Woning / appartement - Arnhem - Nieuwe Aanleg  12
Woning / appartement - Arnhem - Nieuwe Aanleg  12 Woning / appartement - Arnhem - Nieuwe Aanleg  12 Woning / appartement - Arnhem - Nieuwe Aanleg  12 Woning / appartement - Arnhem - Nieuwe Aanleg  12 Woning / appartement - Arnhem - Nieuwe Aanleg  12
Foto's 5

Omschrijving

In de gezellige Arnhemse wijk Geitenkamp te Arnhem Noord, goed onderhouden, knusse tussenwoning met 2 slaapkamers, beschutte achtertuin en berging. Recentelijk zijn tuin, woonkamer, grote slaapkamer en badkamer gemoderniseerd. De woning is gesitueerd in een sociale buurt met veelal starters en jonge gezinnen zijn.


Indeling 
Begane grond: hal, meterkast en trapopgang naar de verdieping. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde, heeft zicht de gezellige straat en een lichte laminaatvloer. Aan de achterzijde is de open keuken met donkergrijze plavuizenvloer. De keuken is ingericht met een recht keukenblok en inbouwapparatuur o.a. een 4-pits kookplaat, afzuigkap, oven en vrijstaande koel- vriescombinatie. Via de keuken is de tussenhal met nette toiletruimte en deur naar de achtertuin. 

1e verdieping: hier bevinden zich 2 ruime slaapkamers, uitgerust met een lichte laminaatvloer, en grote raampartijen. De grote slaapkamer heeft de opstelplaats voor wasapparatuur. Recentelijk is de badkamer gerenoveerd, v.v. houten badkamermeubel met ronde waskom en een inloopdouche met glazen wand. 


Tuin:
Aan de achterzijde is er een buitenruimte op het zuidoosten, geheel bestraat met lichtgrijze siertegels. Er is voldoende ruimte voor een comfortabele lounge- en of eethoek. 
Nieuwe Aanleg te Arnhem Noord
De Nieuwe Aanleg ligt in de Geitenkamp, een monumentale wijk uit de jaren 20, dichtbij de prachtige parken Angerenstein en Klarenbeek en Arnhems hoogste punt Hoogte 80. Sterk glooiende straten en veel groen kenmerken dit deel van Arnhem. De wijk is de laatste jaren sterk aan het verjongen. Alle voorzieningen zijn aanwezig in de buurt: divers winkelaanbod, scholen, kinderopvang, sportfaciliteiten (sportcomplex Valkenhuizen met onder meer een binnenzwembad en atletiekbaan) en medische zorg. Het stadscentrum van Arnhem ligt op korte afstand, de snelwegen in de regio zijn snel en filevrij te bereiken en de openbaarvervoerverbindingen zijn prima.


Bijzonderheden:
Reeds verhuurd en zodoende blijvend te verhuren (valt niet onder de zelfbewoningsplicht);
Voor onbepaalde tijd verhuurd aan B.V.;
De jaarlijkse huursom bedraagt € 17.010,-;
Beschermd stadsgezicht;
Exconratieclausules zijn van toepassing.


Pandinformatie

Land

Nederland

Soort pand

Woning / appartement

Laatste wijziging

23-5-2023

Perceeloppervlakte

76 m2

Vloeroppervlakte

77 m2

Bouwjaar

1925

Contractinformatie

Volledig verhuurd

Huursom

€ 17.010

Vraagprijs

€ 255.000 k.k.

Factor

15,00

Eigendomssituatie

Volledig eigendom

Gemeente

Arnhem

Sectie

C

Nummer

9228

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Locatie

Extra hulp nodig?

Indicatieve rendementsberekening

Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?

Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?

Uw belegging goed verzekerd?

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.