Boven Leeuwen, Van Heemstraweg 19A

Boven Leeuwen, Gelderland
Verkocht
Bedrijfspand - Boven Leeuwen - Van Heemstraweg 19A
Foto's

Van Heemstraweg 19A Boven Leeuwen, Gelderland

Verkocht

Het betreft een in 2008 modern gebouwd bedrijfspand gelegen in Boven Leeuwen. Daarbij is in 2010 een loods aangebouwd en in 2011 een uitbouw van de kantine gerealiseerd.

Alle ruimten zijn voorzien van een energie zuinig (COP=3) Mitsubishi VRF verwarming/koeling systeem met geïntegreerde verse lucht (met warmtewisselaars op elke verdieping). De kanaalunits zijn geheel uit het zicht (tussen het plafond) gemonteerd en brengen door middel van luchtslangen de geconditioneerde lucht in de diverse ruimtes.

Het gehele terrein is bestraat en heeft de mogelijkheid tot drie bus parkeerplaatsen en dertien auto parkeerplaatsen. Daarnaast is het hele terrein omsloten met een hekwerk en twee schuifpoorten met elektrische bediening. Ook is een modern beveiligingssysteem geïnstalleerd voor inbraak en brand, aangevuld met een uitgebreid camerasysteem voor binnen en buiten met opnamerecorder.

Het object is goed te bereiken door middel van de rijkswegen A15, A50, A73 en N322. In de nabije omgeving zijn diverse bedrijvigheden gevestigd.

Land
Nederland
Soort pand
Bedrijfspand
Laatste wijziging
25-11-2016
Van Heemstraweg 19A

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.