Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Boers & Lem

Je droomt, je durft, je groeit

Wij geloven in een groeiend Twente. We zien daarin een rol voor onszelf als het gaat om vastgoed. We hebben ideeën, zijn vindingrijk en denken graag groots. Die eigenschappen combineren we met kennis, inzicht en een berg ervaring. Met oog voor detail en met liefde voor het eindresultaat. Daarin zoeken wij graag de samenwerking met gelijkgestemden. Met ondernemers die vooruit willen en durven.

We vinden het overigens minstens zo belangrijk om plezier te hebben in wat we doen. Om prettig met elkaar en met onze klanten om te gaan. Passie voor je vak hebben, gaat bij ons dan ook verder dan ‘goed zijn in wat je doet’. Het gaat om het creëren van samenwerkingen die inspireren en kansen genereren, waar je van groeit én waar je enthousiast van wordt.

Hier komen wij vandaan

Boers & Lem start op een zonnige 1 september in 2012. Eerst met alleen Henri Boers en Pieter Lem en een medewerkster. Maar het duurt niet lang of we breiden het team uit. De kantoorruimte aan de M.H. Tromplaan 4 in Enschede wordt dan te krap en een kleine anderhalf jaar na de oprichting verhuizen we naar het Capitool 41 in Enschede. Daar sluit Bart Wientjes zich aan als derde aandeelhouder en wijzigen we de koers van Boers & Lem. We spreken de ambitie uit door te groeien tot een volwaardig bedrijfsmakelaarskantoor voor de regio Twente.

Op naar een top-3 notering

Pieter Lem trekt zich begin 2015 terug uit het bedrijf vanwege zijn leeftijd. Ondertussen investeren we in enthousiaste, goed opgeleide professionals. Medio 2015 telt de organisatie 6 medewerkers. Het harde werken en de lol die we daarbij hebben, genereert een enorme toename van opdrachten. Dat blijft niet ongemerkt. In 2016 winnen we de FD Gazellen Award vanwege de resultaten over de periode 2013 t/m 2015. In dat jaar bereiken we ook voor het eerst een top 3-notering in de Regionale Bedrijfsmakelaardij. 

In 2017 treedt Barry Seelen toe tot de organisatie. Tegelijkertijd openen we een vestiging in Almelo. Daarmee optimaliseren we onze dienstverlening in Almelo en omgeving. In dat jaar hebben we 9 medewerkers. En weer winnen we de FD Gazellen Award en onze top 3-notering verstevigt.

Ondernemers in vastgoed

Het jaar erop, in 2018, werken er 11 professionals bij Boers & Lem. We kopen een pand aan de Hengelosestraat 545 in Enschede van waaruit we ons in 2019 verder ontwikkelen. 2020 gaat van start met 14 professionals. Het blijkt een bijzonder jaar. Niet alleen door corona. Henri mist zijn rol op de 'werkvloer' en kiest ervoor om per 2021 een nieuwe weg in te slaan. Bart en Barry nemen  zijn aandeel over. In 2022 vieren we ons 10-jarig jubileum en groeien wij naar 16 medewerkers.

Boers & Lem is niet meer weg te denken van de regionale bedrijfsvastgoedmarkt: we blijven dromen en we blijven kansen grijpen. We zijn tenslotte ondernemers. Ondernemers in vastgoed.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.