Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Huurwoningen Parkstad

Waarom werken met Huurwoningen Parkstad?

  • Verhuur en beheer zijn onze core business
  • We leveren maatwerk
  • We kennen de regio, hier liggen onze roots
  • Eigen ervaring, we weten waar u het over heeft
  • Een groot lokaal netwerk
  • Actuele kennis IT en online marketing

Een aantal jaren geleden kochten wij ons eerste appartement. ‘Een goede investering voor de oude dag en het geld op de bank levert sowieso niks op’.

Een advertentie op internet zorgde voor veel reacties. Het eerste jonge stel had ‘goede papieren’: prima loonstroken, een baby’tje op komst en een goed voorkomen.
Klaar is Kees!

De praktijk bleek anders.
Elke maand moesten we achter de huur aan. Na een bezoek ter plaatse voor een probleem met de afvoer van de douchebak wisten we niet wat ons overkwam. 4 grote honden, 2 katten, overal sigarettenlucht en de zolder werd gebruikt als grijze container.

Wij zijn jonge ondernemers geboren en getogen in Heerlen en omgeving. Ooit “op eigen houtje” begonnen met het aankopen, verhuren en beheren van vastgoed.

Inmiddels door schade en schande wijs geworden.

Wij verhuren en beheren vastgoed in heel Zuid-Limburg. de regio Parkstad; Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Nuth, Voerendaal en Simpelveld maar ook bijvoorbeeld in Geleen, Sittard, Beek, Bocholtz, Eys, Gulpen en Vaals.

De mate van succes van verhuurd vastgoed wordt in de basis grofweg bepaald door 3 dingen: de woning, de huurder en het beheer.

De woning
Bij de aankoop van een beleggingspand gelden hele andere criteria én expertises dan bij de aankoop van een woning voor eigen gebruik.

Niet alleen zaken zoals de technische staat (en dan bedoelen we niet de kleur van de badkamer of keuken), de ligging en buurt, de verhuurbaarheid en het (potentiele) rendement zijn van belang.

Wat past bij u als persoon? waar hebt u zelf een goed gevoel bij? Wat past bij uw lange termijn visie én plan en wat zijn bijvoorbeeld de daarbij behorende noodzakelijke en/of wenselijke (financiële) groeimogelijkheden. Rekening houdend met zaken zoals de te verwachten marktontwikkelingen, fiscale en juridische veranderingen (box 3, middenhuur aan banden), verduurzaming (energielabel D voor 2030), de energietransitie (aardgasvrij) en mogelijke exit strategieën.

Kortom klant specifiek maatwerk waarbij wij u graag van dienst zijn.

De huurder
Misschien wel het meest onderschatte onderdeel van verhuurd vastgoed zeker in de huidige marktomstandigheden. Een huurmarkt waarin de vraag veel hoger is dan het aanbod en huurders voor het uitkiezen lijken te zijn.

Waar normaal gesproken een huurder een woning zoekt, zoeken wij de juiste huurder bij de woning, de locatie én bij u. Elk verhuurtraject is dan ook maatwerk met de gepaste aandacht en zorg.

Als basis voor een samenwerking ontwikkelden we 3 pakketten om potentiële betrouwbare huurders te vinden voor uw verhuurd vastgoed.

Vastgoedbeheer en zorg uitbesteden
Het commercieel, financieel én technisch vastgoedbeheer van uw beleggingspand moet goed zijn. De lange termijn “onder de streep” is tenslotte hetgeen wat telt. De onderliggende waarde blijft intact en groeit en uw huurder is tevreden. Met het gevolg dat uw rendement constant én gemaximaliseerd is. Zorgeloos.

Wij kennen maar een vastgoedbeheer pakket, financieel, commercieel én technisch beheer in één. Het allesomvattend totaalpakket.

Ook geen omkijken meer hebben naar het onderhouden en beheren van uw verhuurd vastgoed?

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.