Poststraat 5 image
Poststraat 5 image
Poststraat 5 image

Beleggingpand Poststraat 5 in Bussum verkocht

24-11-2023
De status van het beleggingspand Poststraat 5 in Bussum is gewijzigd naar ‘verkocht’.
Dit beleggingspand is op 12 september 2023 gepubliceerd op ons platform. Wij feliciteren de aanbieder met de verkoop.
De kerngegevens zijn als volgt:
  • Vraagprijs: € 225.000
  • Huursom: € 17.860
  • Factor: 12.60
Bij publicatie hebben wij de volgende omschrijving gebruikt:

Hoogwaardige Vastgoedinvestering: Verhuurde Winkelruimte in het Levendige Bussum met looptijd van 6 jaar. Hoogwaardige vastgoedinvestering gelegen in het bruisende hart van Bussum. Deze verhuurde winkelruimte, gelegen aan de charmante Poststraat 5, biedt niet alleen directe maandelijkse inkomsten, maar ook een strategische locatie voor toekomstige groei. 

Kenmerken: 

Verhuurde Belegging: 
Deze ruime winkelruimte beslaat 113m² en is momenteel verhuurd aan een succesvolle massagesalon. Met een resterende looptijd van bijna 6 jaar in het huidige huurcontract, ben je verzekerd van een solide stroom van huurinkomsten. 

Aantrekkelijk Rendement: 
Met een maandelijkse huur van 1488 euro (exclusief btw) biedt deze investering een aantrekkelijk rendement en stabiele cashflow, ondersteund door een langdurig contract. 

Centrale Ligging:
Gelegen aan de levendige Poststraat, geniet deze winkelruimte van uitstekende zichtbaarheid en gemakkelijke toegang tot voetgangersverkeer. 

Omgeving: 

De winkelruimte is onderdeel van het bruisende Bussum, dat de perfecte balans biedt tussen stadsleven en gemeenschapsgevoel. Met schilderachtige straten, boetiekjes, culturele evenementen en een hechte gemeenschap, is Bussum een gewilde locatie om te wonen en te ondernemen. Bovendien biedt de nabijheid van openbaar vervoer en belangrijke wegen een optimale bereikbaarheid. Interesse? 


Neem Contact Op: 
Grijp deze kans om een hoogwaardige vastgoedinvestering te verwerven met directe inkomsten en toekomstige groeipotentie. Of je nu een doorgewinterde vastgoedbelegger bent of nieuw in de wereld van investeringen, deze gelegenheid belichaamt financiële stabiliteit en mogelijkheden. 

Belangrijk: 
Informatie over huuropbrengsten en looptijd is gebaseerd op huidige gegevens en kan onderhevig zijn aan veranderingen. We raden potentiële kopers aan om hun eigen due diligence uit te voeren.

Vergelijkbaar aanbod

Image of Hogeweyselaan 201

Weesp

Hogeweyselaan 201
Bedrijfspand
€ 174.500
Image of Amersfoort, De Stuwdam 69

Amersfoort

De Stuwdam 69
Bedrijfspand
€ 179.750
Image of Montfoort, Keizerstraat 33 en 35

Montfoort

Keizerstraat 33 en 35
Horecapand
€ 250.000

Vergelijkbaar pand kopen

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar beleggingspand?
Maak een account aan en registreer uw zoekprofiel dan ontvangt u ons aanbod als eerste direct na publicatie.

Vergelijkbaar pand verkopen

Heeft u zelf een beleggingspand om te verkopen?
Presenteer uw pand rechtstreeks aan ons netwerk van 100.000 beleggers waarvan er wekelijks 47.000 beleggers de mailing met nieuw aanbod ontvangen.
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.