Prins Hendrikkade 153 -1 A1 & A2 image
Prins Hendrikkade 153 -1 A1 & A2 image
Prins Hendrikkade 153 -1 A1 & A2 image

Beleggingpand Prins Hendrikkade 153 -1 A1 & A2 in Amsterdam verkocht

12-7-2024
De status van het beleggingspand Prins Hendrikkade 153 -1 A1 & A2 in Amsterdam is gewijzigd naar ‘verkocht’.
Dit beleggingspand is op 16 mei 2024 gepubliceerd op ons platform. Wij feliciteren de aanbieder met de verkoop.
De kerngegevens zijn als volgt:
  • Vraagprijs: € 585.000
Bij publicatie hebben wij de volgende omschrijving gebruikt:
TWEE APPARTEMENTSRECHTEN TE KOOP MET DE BESTEMMING KANTOOR, WINKELRUIMTE EN/OF WONEN AAN DE PRINS HENDRIKKADE MET FRAAI ZICHT OP HET OOSTERDOK.
Bestaande uit een kelder met voldoende stahoogte en een begane grond in gebruik als winkelruimte alsmede een direct bovengelegen verdieping thans in gebruik als kantoor met bestemming wonen. 

Kadastraal bestaande uit twee appartementsrechten: 
A-1: het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de flatwoning gelegen op begane grond met kelder. Kelder met een oppervlakte van uit 45 m² en met een stahoogte van 2.12 m Begane grond met een oppervlakte van 42 m² en met een stahoogte van 2.58 m.

A-2: het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de flatwoning gelegen op de eerste verdieping. Eerste verdieping met een oppervlakte van 26 m² en een stahoogte van 2.45 m De eerste verdieping is voorzien van keuken, apart toilet en een aparte kamer. 

De verdiepingen zijn eenvoudig om te zetten naar twee appartementen met bestemming wonen. 

LIGGING & BEREIKBAARHEID: De Prins Hendrikkade bevindt zich midden in het culturele hart van de stad op enkele minuten lopen van Amsterdam Centraal Station. 
Op loopafstand bevinden zich talloze restaurants, de botanische tuinen, het Waterlooplein, het Marine terrein, ARTIS, de Stopera, de Nieuwe Bibliotheek, het Muziekgebouw, Nemo en het Scheepvaartmuseum. 
Deze historische wijk van Amsterdam, met zijn open en ruime wateren, is gevuld met recreatieve activiteiten, waaronder vele sportscholen, de Klimuur Amsterdam, varen en kilometers aan prachtige wandel- en fietspaden langs het water. 
Het pand kijkt uit op het Oosterdok. Dit is een water in Amsterdam welke ontstond in 1832 toen door aanleg van de Oosterdoksdam dit deel van het IJ werd afgescheiden en daardoor ook geen eb en vloed meer kende in het toen nog in open verbinding met de Zuiderzee staande IJ. 
Aan de oostzijde van het huidige Centraal station ontstond zo de omsloten watervlakte die nu Oosterdok heet. Aan de westkant van de oude stad ontstond op soortgelijke wijze het Westerdok. De Prins Hendrikkade wordt autoluw waardoor er meer ruimte komt voor voetgangers en fietsers. 
Dit betekent een stuk meer rust.

De bereikbaarheid van het pand is goed: centraal station is op loopafstand waar ook de Noord Zuid lijn is en bovendien is via de IJtunnel de woning goed bereikbaar met de auto. OPPERVLAKTEN Woonoppervlakte: 113,70 m² Conform NEN 2580 BOUWJAAR 1769 ENERGIELABEL D VERENIGING VAN EIGENAREN Vereniging van Eigenaren Prins Hendrikkade 153 te Amsterdam bestaande uit 3 leden (4 appartementsrechten). De servicekosten bedragen € 700,- per jaar voor beide appartementsrechten. 
De administratie wordt in eigen beheer gevoerd. KADASTRAAL BEKEND 

Gemeente: Amsterdam 
Sectie: 
G Nummer: 7401 Index: 

A-1 & A-2 
A-1: het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de flatwoning gelegen op begane grond met kelder. 
A-2: het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de flatwoning gelegen op de eerste verdieping. BESTEMMING Bestemmingsplan Nieuwmarkt Gemeente Amsterdam met enkelbestemming Gemengd -1. BIJZONDERHEDEN - Gelegen op eigen grond; geen erfpacht; - Eenvoudig om te zetten naar twee appartementen met bestemming wonen; - In de jaren 70 nieuwe fundering links & in de jaren 80 nieuwe fundering rechts. - In 2015 is er nieuwe dakbedekking gekomen en het pand is in 2020 buiten geschilderd

Vergelijkbaar aanbod

Image of Amsterdam, Roetersstraat 2

Amsterdam

Roetersstraat 2 A
Horecapand
€ 650.000
Image of Eerste Van Swindenstraat 92

Amsterdam

Eerste Van Swindenstraat 92
Winkelpand
€ 550.000
Image of Rotterdam, Rochussenstraat 325C

Rotterdam

Rochussenstraat 325 C
Kamerverhuurpand
€ 549.000

Vergelijkbaar pand kopen

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar beleggingspand?
Maak een account aan en registreer uw zoekprofiel dan ontvangt u ons aanbod als eerste direct na publicatie.

Vergelijkbaar pand verkopen

Heeft u zelf een beleggingspand om te verkopen?
Presenteer uw pand rechtstreeks aan ons netwerk van 100.000 beleggers waarvan er wekelijks 47.000 beleggers de mailing met nieuw aanbod ontvangen.
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.