Langstraat 34 image
Langstraat 34 image
Langstraat 34 image

Beleggingpand Langstraat 34 in Gendt verkocht

22-9-2023
De status van het beleggingspand Langstraat 34 in Gendt is gewijzigd naar ‘verkocht’.
Dit beleggingspand is op 07 juni 2023 gepubliceerd op ons platform. Wij feliciteren de aanbieder met de verkoop.
De kerngegevens zijn als volgt:
  • Vraagprijs: € 795.000
  • Huursom: € 103.723
  • Factor: 7.70
Bij publicatie hebben wij de volgende omschrijving gebruikt:

Te koop: Langstraat 34 en Kruisstraat 23, Gendt - Alleen samen te aanvaarden.

Hier hebben we een vrijstaand kamerverhuurbedrijf op een uitstekende locatie, compleet met een ruim geschakeld woonhuis, een vrijstaande garage en een grote tuin. Het perceel beslaat een oppervlakte van 1.170 m2. Zowel het kamerverhuurbedrijf als het woonhuis worden volledig verhuurd aangeboden, inclusief commerciële was-/droogautomaten.

Indeling kamerverhuurbedrijf: Gezamenlijke entree en wasruimte, 6 kamers met een eigen keukenblok, twee kamers met een eigen douche/toilet, twee gedeelde doucheruimtes en toiletruimtes, fietsenberging. Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop, 5 kamers met een eigen keukenblok, gedeelde doucheruimtes en toiletruimtes, en een ruim dakterras. Op de tweede verdieping zijn er 2 kamers met een eigen keukenblok. Totaal: 13 kamers/studio's.

Indeling woonhuis: Entree, toilet, berging, ruime woonkamer met erker, open keuken met diverse inbouwapparatuur, ruime bijkeuken, schuur/bergruimte en eigen carport. Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop, 3 slaapkamers, een badkamer en bergruimte.

Algemeen: Het oorspronkelijke bouwjaar is circa 1950. In 1994 is het achtergelegen woonhuis gebouwd. Vervolgens is in 2003 intern alles gerenoveerd en is er een vrijstaande garage met verdieping gebouwd. De garage is voorzien van alle voorzieningen om ook geschikt te zijn voor kamerverhuur, evenals het aangebouwde woonhuis.

Het geheel is zeer goed onderhouden, vrijwel volledig geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming, aluminium kozijnen met dubbele beglazing, sierhekwerk en een elektrische toegangspoort. Het voldoet aan alle vereisten voor kamerverhuur en beschikt over een gebruiksvergunning. Aanvaarding in overleg.

Bijzonderheden:

  • Huursom: €103.723,- met mogelijkheden tot verhoging
  • Energielabel B
  • Het woonhuis biedt toekomstig perspectief voor hogere huur en/of meerdere eenheden
  • Zeer goede staat van onderhoud
  • Het woonhuis en het verhuurbedrijf zijn kadastraal gescheiden.

Vergelijkbaar pand kopen

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar beleggingspand?
Maak een account aan en registreer uw zoekprofiel dan ontvangt u ons aanbod als eerste direct na publicatie.

Vergelijkbaar pand verkopen

Heeft u zelf een beleggingspand om te verkopen?
Presenteer uw pand rechtstreeks aan ons netwerk van 100.000 beleggers waarvan er wekelijks 47.000 beleggers de mailing met nieuw aanbod ontvangen.
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.