Soesterbergsestraat 45 image
Soesterbergsestraat 45 image
Soesterbergsestraat 45 image

Beleggingpand Soesterbergsestraat 45 in Soest verkocht

1-2-2023
De status van het beleggingspand Soesterbergsestraat 45 in Soest is gewijzigd naar ‘verkocht’.
Dit beleggingspand is op 21 april 2022 gepubliceerd op ons platform. Wij feliciteren de aanbieder met de verkoop.
De kerngegevens zijn als volgt:
  • Vraagprijs: € 595.000
  • Huursom: € 38.096
  • Factor: 15.60
Bij publicatie hebben wij de volgende omschrijving gebruikt:

Te koop wordt aangeboden een verhuurde winkelruimte en verhuurde bovenwoning gelegen in de kern van Soest Zuid aan de Soesterbergsestraat 45 + 45A. De ruimten zijn respectievelijk 77,1 m² VVO en 97,57 m² GO groot. Het object is gelegen aan de Zuidpromenade tegenover winkelcentrum ‘Soest Zuid’.

De winkelruimte en bijbehorende kelderruimte is sinds 1 mei 1995 verhuurd aan een lokale optiekzaak. De totale huursom bedraagt EUR 24.202,44 per jaar en de expiratiedatum is tot en met 30 april 2025. De huurovereenkomst zal daarna verlengd worden voor perioden van telkens vijf jaar. De woningruimte is voor onbepaalde tijd verhuurd voor EUR 13.894,- per jaar. 

Circa twee jaar geleden heeft de huurder van de winkelruimte het interieur vernieuwd, is er in opdracht van verhuurder een nieuwe gevel geplaatst met Frans balkon voor de bovenwoning en is de gevel opnieuw geschilderd. Zowel de winkelruimte als woningruimte beschikken over geïsoleerd glas in houten kozijnen. 

In Winkelcentrum Soest Zuid zijn naast diverse lokale ondernemers ook (inter-) nationale retailers zijn gevestigd. Naast de Hema, Beter Horen en Eye Wish, hebben ook onder andere de Jumbo, Primera en Kruidvat hier een vestiging. Treinstation Soest Zuid is op 500 meter afstand gelegen van het object en de Soester Duinen zijn binnen vijf autominuten te bereiken. 

Voor gedetailleerde informatie met betrekking tot bovenstaande propositie verwijzen wij u graag naar de inhoud van dit Investment Memorandum en de online dataroom. De dataroom is toegankelijk na het ondertekenen van de door ons toegezonden geheimhoudingsverklaring.

Vergelijkbaar pand kopen

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar beleggingspand?
Maak een account aan en registreer uw zoekprofiel dan ontvangt u ons aanbod als eerste direct na publicatie.

Vergelijkbaar pand verkopen

Heeft u zelf een beleggingspand om te verkopen?
Presenteer uw pand rechtstreeks aan ons netwerk van 100.000 beleggers waarvan er wekelijks 47.000 beleggers de mailing met nieuw aanbod ontvangen.
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.