Brugstraat 4 4a, 4b, 4c en 6 image
Brugstraat 4 4a, 4b, 4c en 6 image
Brugstraat 4 4a, 4b, 4c en 6 image

Beleggingpand Brugstraat 4 4a, 4b, 4c en 6 in Bodegraven verkocht

1-4-2022
De status van het beleggingspand Brugstraat 4 4a, 4b, 4c en 6 in Bodegraven is gewijzigd naar ‘verkocht’.
Dit beleggingspand is op 11 februari 2022 gepubliceerd op ons platform. Wij feliciteren de aanbieder met de verkoop.
De kerngegevens zijn als volgt:
  • Vraagprijs: € 1.295.000
  • Huursom: € 109.395
  • Factor: 11.80
Bij publicatie hebben wij de volgende omschrijving gebruikt:

Het betreft hier een op de (A1) locatie van Bodegraven gelegen verhuurd woon-/winkelpand met een totale vloeroppervlakte van circa 806 m². Het karakteristieke pand heeft een totale frontbreedte van circa 13 meter. De voorgevels zijn recent volledig gerevitaliseerd. De twee winkels zijn respectievelijk verhuurd aan een Poolse Supermarkt en een pop-up shop voor glasvezel.

In de directe omgeving zijn diverse winkels gevestigd zoals onder andere Shoeby, Expert, Albert Heijn, Gall & Gall, Blokker en Kruidvat.

De totale oppervlakte bedraagt circa 806 m² verdeeld over:

Winkelruimte
- Brugstraat 4 circa 258 m² waarvan circa 40 m² op de verdieping;
- Brugstraat 6 circa 142 m² volledig op de begane grond.

Woonruimte
- circa 406 m² verdeeld over de eerste en tweede verdieping.

Totale bruto huursom bedraagt circa € 109.395,- op jaarbasis.

Bereikbaarheid 
Het pand is gelegen in het centrum van de gemeente Bodegraven. Het winkelgebied is per openbaar vervoer goed te bereiken, dankzij de op enkele minuten loopafstand gelegen bushaltes en NS station Bodegraven. Het object is goed te bereiken via de N11 (Leiden – Alphen aan den Rijn- Bodegraven) Via de N11 is de Rijksweg A12 goed te bereiken. Parkeren is mogelijk in de omgeving (Q-park station Bodegraven, Kerkstraat).

Kadastrale informatie 
Gemeente Bodegraven;
Sectie C;
Nummers 1782 & 1783;
Groot 439 m².

Bouwjaar 
Omstreeks 1880.

Bestemming
Centrum; detailhandel, daghoreca en publiekgerichte dienstverlening op de begane grond en wonen op de etages.

Ontwikkelpotentie 
Op de verdiepingen zijn zeven onzelfstandige woningen en twee zelfstandige appartementen gelegen. Huidige eigenaar is bezig met het indienen van een plan bij de gemeente om de gehele eerste verdiepingen (waar de onzelfstandige woonruimten zich bevinden) te ontwikkelen naar zes zelfstandige woonruimten. Totaal zijn er dan acht zelfstandige woonruimten. Zie naastgelegen concept plan. 

De nieuwe huurcontracten van de onzelfstandige woonruimten hebben een maximale duur van twee jaar met het oog op voornoemde ontwikkeling. 

Tevens is er in de huurcontracten van de twee winkelruimten een bijzondere bepaling opgenomen waarin staat dat huurders ermee bekend zijn dat op termijn de verdiepingen verbouwd/ontwikkelt zullen worden. Huurders maken hier dan ook geen bezwaar tegen. 

Opleveringsniveau 
In de huidige staat te noemen “as is, where is”. 

Koopsom 
€ 1.295.000,- k.k.

Bodegraven
Bodegraven maakt onderdeel uit van gemeente Bodegraven-Reeuwijk (ontstaan per 1 januari 2011 na een fusie van diverse gemeenten) en is gelegen in het oosten van de provincie Zuid-Holland in Nederland met 35.519 inwoners (1 juli 2021, bron: CBS) op een grondgebied van 88,64 km².

Bodegraven zelf ligt in het midden tussen de vier grote steden, te weten Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De (hemelsbrede) afstand tot elk van deze steden bedraagt circa 30 kilometer. Door de gunstige ligging midden in het Groene Hart is Bodegraven een aantrekkelijke vestigingsplek voor bedrijven. Voor een dorp van nog geen 20.000 inwoners heeft het dan ook een relatief grote bedrijvigheid.

De Brugstraat is gelegen in het centrum en nabij de hoofdwinkelstraat van Bodegraven. Het winkelgebied van Bodegraven karakteriseert zich door de combinatie landelijke, regionale en lokale winkels. Een complete winkelaanbod in een sfeervolle binnenstad....

Vergelijkbaar pand kopen

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar beleggingspand?
Maak een account aan en registreer uw zoekprofiel dan ontvangt u ons aanbod als eerste direct na publicatie.

Vergelijkbaar pand kopen

Heeft u zelf een beleggingspand om te verkopen?
Presenteer uw pand rechtstreeks aan ons netwerk van 100.000 beleggers waarvan er wekelijks 47.000 beleggers de mailing met nieuw aanbod ontvangen.
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.