Beleggingspanden.nl

Productspecificaties beleggingshypotheek

Het is mogelijk om de aankoop van drie types beleggingsvastgoed te financieren:

 

1.   Residentieel vastgoed

Het is mogelijk om de aankoop van residentieel vastgoed te financieren. Er kan 70% van de waarde in verhuurde staat geleend worden. De lening is tot 50% van de waarde aflossingsvrij. Alles daarboven dient binnen 10 jaar afgelost te worden.

 

Link: productsheet residentieel

 

2.   Niet residentieel vastgoed gecombineerd met residentieel vastgoed

Waar het voorheen alleen mogelijk was om residentieel vastgoed te financieren, is het nu ook mogelijk om het te combineren met de onderliggende winkel/ horeca/ kantoor in de plint. Er kan 70% van de waarde in verhuurde staat geleend worden. Het lening deel op het niet residentiële gedeelte is een lineaire lening welke binnen 30 jaar afgelost dient te worden. Het lening deel op het residentiële gedeelte is tot 50% van de waarde aflossingsvrij. Alles daarboven dient binnen 10 jaar afgelost te worden.

 

Link: productsheet niet residentieel gecombineerd met residentieel 

 

3.   Kamerverhuur

Het is mogelijk om de aankoop van een beleggingsobject, waarbij de verhuursituatie kamerverhuur is, te financieren tot 60% van de waarde in verhuurde staat. Het object moet correct vergund zijn en in een bepaalde stad liggen.

 

Link: productsheet kamerverhuur

 

Ook verwijzen wij u graag door naar de productsheet verhuurhypotheek (middels de verhuurhypotheek kan tot 80% worden gefinancierd).

 

Voor verdere informatie over de mogelijkheden klikt u op de betreffende links of neemt u contact met ons op.

 

------------------------------------------------------------------------------------------
Na een vrijblijvende inventarisatie van de casus, zal onze financiële partner u een voorstel doen inzake de beloningsstructuur van haar dienstverlening.