Ontdek de nieuwe tool om financieringen aan te vragen bij Beleggingspanden.nl! image

Ontdek de nieuwe tool om financieringen aan te vragen bij Beleggingspanden.nl!

10-4-2024

Nieuwe tool voor 1-op-1 financieringen

We zijn verheugd om onze nieuwste functionaliteit aan te kondigen: 1-op-1 financieringen bij Beleggingspanden.nl. Speciaal ontworpen om aan de behoeften van financieel adviseurs en beleggers te voldoen, verbindt deze tool vraag en aanbod van financieringen aan elkaar.

Snel en direct contact met beleggers

Wilt uw klant geld lenen? Met de financieringslisting van Beleggingspanden.nl helpen wij uw aanbod te presenteren aan ons landelijke netwerk van ruim 100.000 vastgoedbeleggers.

De voordelen op een rij:

  • Plaats listings op ons platform voor slechts EUR 499,- exclusief btw per stuk.
  • Maak gebruik van onze cloud based data room.
  • Bereik een netwerk van meer dan 100.000 vastgoedbeleggers en vergroot uw kansen op succesvolle transacties.

Over Beleggingspanden.nl: uw partner in vastgoedfinancieringen

Sinds 1998 is Beleggingspanden.nl dé vertrouwde bron voor vastgoedprofessionals en investeerders. Wij brengen vastgoedeigenaren, financieel adviseurs en investeerders samen in een dynamische marktplaats waar kansen tot leven komen. Onze gebruikers variëren van vermogende particulieren tot institutionele beleggers. U kunt zowel individuele panden als portefeuilles ter waarde van enkele miljoenen aanbieden.

Mis deze kans niet! Vraag nu meer informatie aan over de financieringslistings

Bent u klaar om een nieuwe tool met een landelijk netwerk toe te voegen aan uw dienstverlening voor een groter bereik en sneller resultaat? Wij nodigen u uit om vandaag nog meer informatie aan te vragen. 

Dag van de vastgoedfinanciering

Op donderdag 18 april zijn wij aanwezig op de dag van de vastgoedfinanciering van Vastgoed Journaal. Wil je meer weten over deze tool, kom naar onze stand en ontvang een code om onze tool gratis te proberen.

Ben je niet aanwezig op de dag van de vastgoedfinanciering, maar wil je wel meer informatie en een gratis eerste listing? Neem contact met ons op via 030-2253112, info@beleggingspanden.nl of klik hier

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.