Beleggingspanden.nl update image

Beleggingspanden.nl update

14-10-2022

Zoals eerder aangekondigd zijn wij volop aan het doorontwikkelen om aan de wensen van onze klanten te blijven voldoen. Wij zullen u periodiek een e-mail sturen met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen op ons platform.

Verkoop sneller
De afgelopen weken hebben wij een recordaantal listings gepubliceerd en wij horen van aanbieders dat er behoefte is om hun aanbod beter zichtbaar te maken. Daarom hebben wij een winkelwagen ontwikkeld waardoor het kopen van extra promotiemogelijkheden simpel vanuit de portal kan worden gedaan.

Klik hier om in te loggen, ga naar ‘Mijn listings’ klik op ‘Verkoop sneller’. Kies een van de opties voor uw listing. Na betaling is uitgelicht aanbod binnen 30 minuten zichtbaar. Voor foto’s of een social media campagne nemen onze partners zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verlaagde makelaarstarieven
Bent u een makelaar en verkoopt u vaker beleggingsvastgoed? U betaalt binnenkort een veel lager tarief wanneer u meer dan drie listings per kalenderjaar afneemt bij ons platform. Uw voordeel loopt op tot wel EUR 951,- ex btw per listing.
Wij informeren u volgende week over de nieuwe tarieven.

Financieringen aanvragen
Wij merken dat het lastiger wordt om een passende financiering te vinden. Beleggingspanden.nl heeft een groot netwerk met verschillende soorten financiers die beleggingshypotheken afsluiten. Bent u op zoek naar een financiering voor uw (toekomstige) beleggingspand? Klik hier en vraag een financiering aan.

Heeft u vragen over de nieuwe mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag verder van dienst.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.