Ontdek het nieuwe abonnement voor makelaars bij Beleggingspanden.nl! image

Ontdek het nieuwe abonnement voor makelaars bij Beleggingspanden.nl!

30-8-2023

We zijn verheugd om onze nieuwste aanbieding aan te kondigen: het exclusieve abonnement voor makelaars bij Beleggingspanden.nl. Speciaal ontworpen om aan de behoeften van makelaars te voldoen, biedt dit abonnement sterk verlaagde tarieven en een gemakkelijke manier om uw aanbod te presenteren aan ons uitgebreide netwerk van ruim 100.000 vastgoedbeleggers.

Maak uw aanbod zichtbaar voor succesvolle transacties
Bij Beleggingspanden.nl begrijpen we het belang van het snel en effectief bereiken van potentiële investeerders. Met ons nieuwe abonnement wordt dit nu nog eenvoudiger. We hebben geluisterd naar onze gewaardeerde gebruikers en hebben ervoor gezorgd dat het plaatsen van uw beleggingsvastgoed sneller en voordeliger is dan ooit tevoren.

De voordelen op een rij:

  • Plaats listings op ons platform voor slechts EUR 249,- exclusief btw per maand.
  • Bespaar tot wel 70% vergeleken met losse listings.
  • Maak gebruik van onze cloud based data room.
  • Bereik een netwerk van meer dan 100.000 vastgoedbeleggers en vergroot uw kansen op succesvolle transacties.

Over Beleggingspanden.nl: uw partner in vastgoedtransacties
Sinds 1998 is Beleggingspanden.nl dé vertrouwde bron voor vastgoedprofessionals en investeerders. Wij brengen verkopers, makelaars en vastgoedbeleggers samen in een dynamische marktplaats waar kansen tot leven komen. Onze gebruikers variëren van vermogende particulieren tot institutionele beleggers, en ons aanbod omvat diverse objecten, van garageboxen tot grachtenpanden en van individuele panden tot portefeuilles ter waarde van enkele miljoenen.

Mis deze kans niet! Vraag nu meer informatie aan over het abonnement
Bent u klaar om uw vastgoedtransacties naar nieuwe hoogten te brengen? Wij nodigen u uit om vandaag nog meer informatie aan te vragen over ons speciale abonnement voor makelaars. Klik op de onderstaande link om uw interesse kenbaar te maken: vraag hier meer informatie aan

Bij Beleggingspanden.nl geloven we in succes, en dit nieuwe abonnement is uw kans om dat succes te realiseren. Doe vandaag nog mee en zet de eerste stap naar meer winstgevende transacties.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.