Beleggingspanden.nl kijkt naar de toekomst met nieuwe huisstijl  image

Beleggingspanden.nl kijkt naar de toekomst met nieuwe huisstijl

5-4-2022

Beleggingspanden.nl is de afgelopen jaren technisch sterk ontwikkeld en lanceert vandaag haar nieuwe look and feel. Dit past bij hun ambitie om kopers en verkopers effectiever aan elkaar te koppelen voor een snelle en succesvolle transactie.  

In 2021 is gestart met de volledige herbouw van het platform. Het nieuwe systeem functioneert beter en er kunnen sneller nieuwe features worden ontwikkeld. Bij het implementeren van de nieuwe huisstijl in 2022 zijn tegelijkertijd diverse verbeteringen voor de gebruikers doorgevoerd. Zo is er nu een overzichtelijk dashboard en wordt er op een gestructureerde manier meer informatie verstrekt zodat men beter inzicht krijgt in hun aan- en verkoop proces.  

De komende tijd zal Beleggingspanden.nl door blijven ontwikkelen en onder andere een virtuele dataroom beschikbaar maken zodat gebruikers veilig gegevens kunnen uitwisselen met betrekking tot het aangeboden vastgoed. De features worden ontwikkeld in samenwerking met een panel van makelaars en beleggers. Zij zoeken nog extra mensen die kunnen helpen bij het selecteren en testen van nieuwe features. Heeft u interesse? Meld u aan via info@beleggingspanden.nl.

Over Beleggingspanden.nl
Beleggingspanden.nl is opgericht in 1998 en is hét platform om beleggingspanden te kopen en verkopen. Het platform koppelt eigenaren en makelaars actief aan een netwerk van 100.000 vastgoedbeleggers voor de beste deal. De grootste groep gebruikers van het platform bestaat uit vermogende particulieren en family offices. De aangeboden objecten verschillen van een garagebox tot grachtenpand en van een enkel object tot portefeuilles van enkele miljoenen.

Kijk voor meer informatie op: www.beleggingspanden.nl.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.