Besterdring 6 image
Besterdring 6 image
Besterdring 6 image

Beleggingpand Besterdring 6 in Tilburg verkocht

30-4-2024
De status van het beleggingspand Besterdring 6 in Tilburg is gewijzigd naar ‘verkocht’.
Dit beleggingspand is op 05 september 2023 gepubliceerd op ons platform. Wij feliciteren de aanbieder met de verkoop.
De kerngegevens zijn als volgt:
  • Vraagprijs: € 375.000
  • Huursom: € 33.600
  • Factor: 11.20
Bij publicatie hebben wij de volgende omschrijving gebruikt:

De Besterdring 6 in Tilburg betreft een verhuurde studentenwoning, bestaande uit 7 kamers welke op basis van kamergewijze verhuur (woonfunctie met 7 wooneenheden en maximaal 7 personen kamergewijze verhuur) bij de gemeente Tilburg geregistreerd staat. Het geheel is indien gewenst leeg op te leveren. 

Het betreft een hoekwoning welke op basis van kamergewijze verhuur (woonfunctie met 7 wooneenheden en maximaal 7 personen kamergewijze verhuur) bij de gemeente Tilburg geregistreerd staat en gelegen is in het centrum van Tilburg. Alle gewenste voorzieningen zijn op loopafstand of enkele fietsminuten te bereiken. Daarnaast zijn er goede ontsluitingswegen, betreft het betaald parkeren en zijn er goede aansluitingen op het openbaar vervoer. Tevens bevinden zich letterlijk tal van gezellige koffiebars, lunchrooms, restaurantjes, supermarkten en andere winkels zich in de directe omgeving.


Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen: 193 m2
Overige inpandige ruimte: 0 m2
Gebouw gebonden buitenruimte: 42 m2
Externe bergruimte: 16,00 m2
Inhoud: 650 m3

Kadastrale gegevens
Gemeente: Tilburg
Sectie: N
Nummer: 9004
Groot: 104 m2

Bestemmingsplan: Theresia-Loven-Besterd 2016
Omschrijving: Centrum - Lint

Algemeen/bijzonderheden:
- Koper dient rekening te houden met naar wens uit te voeren moderniseringen en schilderwerkzaamheden.
- Het object is indien gewenst leeg op te leveren. NB! De gebruikte foto's zijn oud en gemaakt bij mutatie van huurders.
- Het opleveringsniveau betreft “as is, where is” (lees hiervoor de tekst onder oplevering).
- Er kan vrij van btw geleverd worden, wel is er overdrachtsbelasting van toepassing.
- De verkoper hanteert een zekerheidsstelling van 10%. 

Indeling
In totaal zijn er 7 kamers gerealiseerd. De toegang tot deze kamers bevindt zich aan de voorzijde van het object. Alle kamers zijn voorzien van een eigen wastafel. Verder zijn er algemene ruimtes aanwezig als o.a. een keuken met zitgedeelte, separaat toilet op de begane grond, badkamer met douche en toilet op de eerste verdieping, dakterras, achtertuin, vrijstaande stenen berging en achterom.

Ligging 
Deze woning ligt in het centrum van Tilburg. Alle gewenste voorzieningen zijn op loopafstand of enkele fietsminuten te bereiken. Daarnaast zijn er goede ontsluitingswegen, betreft het betaald parkeren en zijn er goede aansluitingen op het openbaar vervoer. Tevens bevinden zich letterlijk tal van gezellige koffiebars, lunchrooms, restaurantjes, supermarkten en andere winkels zich in de directe omgeving.

Oplevering
Het object zal worden verkocht en geleverd "as is, where is". Dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voorvloeiende uit de "as is, where is" koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het "as is, where is" karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

Vergelijkbaar aanbod

Image of Voorstraat 37

Vianen

Voorstraat 37
Projectontwikkeling
€ 465.000
Image of Drinkwaterweg 407

Rotterdam

Drinkwaterweg 407
Kamerverhuurpand
€ 419.000
Image of Geulweg 37

Sint-Maartensdijk

Geulweg 37
Bedrijfspand
€ 295.000

Vergelijkbaar pand kopen

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar beleggingspand?
Maak een account aan en registreer uw zoekprofiel dan ontvangt u ons aanbod als eerste direct na publicatie.

Vergelijkbaar pand verkopen

Heeft u zelf een beleggingspand om te verkopen?
Presenteer uw pand rechtstreeks aan ons netwerk van 100.000 beleggers waarvan er wekelijks 47.000 beleggers de mailing met nieuw aanbod ontvangen.
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.