Beleggingspanden.nl

Zoek in ons aanbod

Uitgebreid zoeken

Actueel vraag en aanbod van vastgoed beleggingen

Wilt u in vastgoed beleggen? Neem dan contact met ons op, Beleggingspanden.nl is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van verhuurd onroerend goed.

Vastgoed beleggen: wanneer u overweegt in vastgoed te beleggen is een minimaal rendement van 7% - 8% netto realistisch. U investeert rechtstreeks in een beleggingspand (een pand wat reeds is verhuurd) waardoor u direct een maandelijkse cashflow genereert. Onder de rubriek "aanbod" staan meer dan 1.600 beleggingsobjecten, misschien staat hier een beleggingsobject bij waar u interesse in heeft?

Als wij nieuwe beleggingspanden hebben sturen wij een e-mailbericht. Als u dit bericht ook gratis wenst te ontvangen, kunt u uw e-mail adres bij ons achterlaten (wij mailen maximaal één keer per week). In de rechterkolom van deze pagina, kunt u uw gegevens invoeren voor onze "mailinglist".

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw beleggingspand via deze website te koop aan te bieden. Wij zijn u hier graag verder mee van dienst. Wij denken graag met u mee en doen u graag vrijblijvend een voorstel toekomen. Maak hiervoor gebruik van ons "contactformulier" en/of kijk onder de rubriek "diensten" voor de diverse plaatsingsmogelijkheden.

Bel of e-mail ons gerust voor meer informatie en/of het maken van een afspraak.

Nieuws

11 december 2017

Nieuwe aanmeldingen op Beleggingspanden.nl

Geachte belegger,
Vandaag willen wij u graag informeren over de onderstaande nieuw aangeboden beleggingspanden.
Nieuw aanbod

....

Lees meer >
11 december 2017

Is verhuren van woonruimte inclusief voorzieningen (all-inhuur) een goed idee?


Als u woonruimte gaat verhuren kunt u ervoor kiezen om een all-inhuur te vragen.  U verhuurt de woning dan inclusief voorzieningen.....

Lees meer >
6 december 2017

Beleggers azen op miljarden aan Nederlands vastgoed


Dit zal nog een hele toer worden. Uit het jaarlijks beleggersonderzoek van JLL blijkt dat de door hen ondervraagde (inter)nationale....

Lees meer >
Meer nieuws