Beleggingspanden.nl

Zoek in ons aanbod

Uitgebreid zoeken

Actueel vraag en aanbod van vastgoed beleggingen

Wilt u in vastgoed beleggen? Neem dan contact met ons op, Beleggingspanden.nl is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van verhuurd onroerend goed.

Vastgoed beleggen: wanneer u overweegt in vastgoed te beleggen is een minimaal rendement van 7% - 8% netto realistisch. U investeert rechtstreeks in een beleggingspand (een pand wat reeds is verhuurd) waardoor u direct een maandelijkse cashflow genereert. Onder de rubriek "aanbod" staan meer dan 1.600 beleggingsobjecten, misschien staat hier een beleggingsobject bij waar u interesse in heeft?

Als wij nieuwe beleggingspanden hebben sturen wij een e-mailbericht. Als u dit bericht ook gratis wenst te ontvangen, kunt u uw e-mail adres bij ons achterlaten (wij mailen maximaal één keer per week). In de rechterkolom van deze pagina, kunt u uw gegevens invoeren voor onze "mailinglist".

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw beleggingspand via deze website te koop aan te bieden. Wij zijn u hier graag verder mee van dienst. Wij denken graag met u mee en doen u graag vrijblijvend een voorstel toekomen. Maak hiervoor gebruik van ons "contactformulier" en/of kijk onder de rubriek "diensten" voor de diverse plaatsingsmogelijkheden.

Bel of e-mail ons gerust voor meer informatie en/of het maken van een afspraak.

Nieuws

17 oktober 2017

Dit huis kan je downloaden én ook nog zelf bouwen


Als het aan Wikihouse ligt, bouw je je huis straks met een download-knop. Je kiest een ontwerp uit de database, laat de onderdelen....

Lees meer >
17 oktober 2017

Een woning verhuren

Verhuren en Schade door de HuurderAls u een woning verhuurt kunt u het risico lopen dat een huurder schade veroorzaakt in de woning. Door....

Lees meer >
10 oktober 2017

Investeerders walsen over Belgische vastgoedmarkt heen!


Eén op de vijf woningen of appartementen die vandaag te
koop staan, worden niet langer gekocht om zelf in te wonen maar om te verhuren.....

Lees meer >
Meer nieuws