Beleggingspanden.nl

Zoek in ons aanbod

Uitgebreid zoeken

Uw beleggingspand koopt/verkoopt u via Beleggingspanden.nl

Beleggingspanden.nl is een landelijk opererend makelaarskantoor dat zich sinds 1998 heeft gespecialiseerd in de verkoop van beleggingsvastgoed. Ons ervaren team levert volledige verkoopbegeleiding tot aan de notaris. Door effectief en transparant handelen ontvangt u de beste prijs voor uw beleggingspand.

Kenmerken Beleggingspanden.nl:
 • Landelijk bereik en wekelijkse mailing naar 38.000 geregistreerde vastgoedbeleggers;
 • Realiseert jaarlijks meer dan 165 beleggingstransacties;
 • Slechts 1,25% courtage voor panden onder en 1% courtage voor panden boven 1 miljoen euro, met een minimum van € 2.500,- (excl. btw) bij verkoop.

   Via dit platform wordt beleggingsvastgoed in de categorie zelfstandige woonruimte, kamerverhuur, woon/winkel, winkelpand, bedrijfspand, kantoor, garagebox, recreatief, horeca, grondpositie, nieuwbouwprojecten en vastgoedontwikkelingen aangeboden.

   Waardebepaling beleggingspanden

   Wilt u weten wat uw pand waard is in de huidige markt? Op basis van de locatie, huurgegevens, staat van onderhoud en het raadplegen van diverse openbare bronnen zal op afstand vrijblijvend en kosteloos een waardebepaling worden uitgewerkt. Klik op waardebepaling beleggingspanden voor een prijsindicatie van uw beleggingspand.

   Samenwerking bij verkoop van een beleggingspand

   Bent u een makelaar en wilt u gebruik maken van een bereik naar ruim 38.000 vastgoedbeleggers? Uw eigen dienstverlening en lokale kennis versterkt met landelijk bereik naar de juiste doelgroep verhoogt de kans op verkoop voor de beste prijs aanzienlijk. Kies diensten en mogelijkheden voor meer informatie over de mogelijkheden.

   Solide rendement op uw vermogen door aankoop van een beleggingspand

   Bent u op zoek naar rendement op uw vermogen? Beleggingspanden.nl presenteert iedere week enkele nieuwe beleggingspanden die mogelijk passen bij uw profiel. In de rechterkolom van deze pagina kunt u zich registreren voor de wekelijkse mailing. Bekijk het overzicht beleggingspanden voor het totale aanbod van dit vraag en aanbod platform.

   Voor ieder beleggingspand dat wordt aangeboden via dit platform wordt een compleet verkoopdossier opgemaakt. Bij concrete interesse kunt u aanvullende informatie opvragen ter beoordeling van de waarde van het beleggingspand.

  • Nieuws

   19 november 2018

   Actie

   Geachte belegger,
   In de nieuwsbrief van vandaag kunnen wij u informeren over het nieuwe beleggingsaanbod, mutaties en de advertentie....

   Lees meer >
   19 november 2018

   ACTIE: Adverteren

   Vanaf deze week zijn onze nieuwe samenwerkings- / advertentiemogelijkheden van toepassing.
   Bent u makelaar/vastgoedbeheerder en heeft....

   Lees meer >
   16 november 2018

   Verkocht: Beleggingspand te Hank


   Geachte belegger, Vanaf vandaag is het beleggingspand gelegen aan de Kerkstraat 11a, 11b en 13 te Hank aangemerkt met de status....

   Lees meer >
   Meer nieuws