Beleggingspanden.nl

Zoek in ons aanbod

Uitgebreid zoeken

Uw beleggingspand koopt/verkoopt u via Beleggingspanden.nl

Beleggingspanden.nl is een landelijk opererend makelaarskantoor dat zich sinds 1998 heeft gespecialiseerd in de verkoop van beleggingsvastgoed. Ons ervaren team levert volledige verkoopbegeleiding tot aan de notaris. Door effectief en transparant handelen ontvangt u de beste prijs voor uw beleggingspand.

Kenmerken Beleggingspanden.nl:
 • Landelijk bereik en wekelijkse mailing naar 36.000 geregistreerde vastgoedbeleggers
 • Realiseert jaarlijks meer dan 160 beleggingstransacties
 • Slechts 1% courtage, met een minimum van € 2.500,- (excl. btw) bij verkoop

   Via dit platform wordt beleggingsvastgoed in de categorie zelfstandige woonruimte, kamerverhuur, woon/winkel, winkelpand, bedrijfspand, kantoor, garagebox, recreatief, horeca, grondpositie, nieuwbouwprojecten en vastgoedontwikkelingen aangeboden.

   Waardebepaling beleggingspanden

   Wilt u weten wat uw pand waard is in de huidige markt? Op basis van de locatie, huurgegevens, staat van onderhoud en het raadplegen van diverse openbare bronnen zal op afstand vrijblijvend en kosteloos een waardebepaling worden uitgewerkt. Klik op waardebepaling beleggingspanden voor een prijsindicatie van uw beleggingspand.

   Samenwerking bij verkoop van een beleggingspand

   Bent u een makelaar en wilt u gebruik maken van een bereik naar ruim 36.000 vastgoedbeleggers? Uw eigen dienstverlening en lokale kennis versterkt met landelijk bereik naar de juiste doelgroep verhoogt de kans op verkoop voor de beste prijs aanzienlijk. Kies diensten en mogelijkheden voor meer informatie over de mogelijkheden.

   Solide rendement op uw vermogen door aankoop van een beleggingspand

   Bent u op zoek naar rendement op uw vermogen? Beleggingspanden.nl presenteert iedere week enkele nieuwe beleggingspanden die mogelijk passen bij uw profiel. In de rechterkolom van deze pagina kunt u zich registreren voor de wekelijkse mailing. Bekijk het overzicht beleggingspanden voor het totale aanbod van dit vraag en aanbod platform.

   Voor ieder beleggingspand dat wordt aangeboden via dit platform wordt een compleet verkoopdossier opgemaakt. Bij concrete interesse kunt u aanvullende informatie opvragen ter beoordeling van de waarde van het beleggingspand.

  • Nieuws

   18 mei 2018

   Nieuw aanbod

   Geachte belegger,
   Vandaag kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande, nieuw aangemelde beleggingspanden.
   Uitnodiging:

   ....

   Lees meer >
   16 mei 2018

   6% rendement voor Europese vastgoed


   Vastgoedbeleggers in Europa mogen rekenen op zo'n 6%
   rendement de komende drie jaar. Vooral industrieel en logistiek vastgoed zijn
   een....

   Lees meer >
   16 mei 2018

   LAATSTE KANS vastgoedbeleggers Lenteborrel 23 mei 2018


   Vastgoedbeleggers Lenteborrel met Vastgoeddating | 23 mei 2018De Vastgoedbeleggers Lenteborrel wordt georganiseerd door VGME....

   Lees meer >
   Meer nieuws