Beleggingspanden.nl

Zoek in ons aanbod

Uitgebreid zoeken

Uw beleggingspand koopt/verkoopt u via Beleggingspanden.nl

Beleggingspanden.nl is een landelijk opererend platform dat zich sinds 1998 heeft gespecialiseerd in de verkoop van beleggingsvastgoed. Door effectief en transparant handelen ontvangt u de beste prijs voor uw beleggingspand.

Kenmerken Beleggingspanden.nl:

  • Landelijk bereik en wekelijkse mailing naar 43.000 geregistreerde vastgoedbeleggers;
  • Realiseert jaarlijks meer dan 200 beleggingstransacties;

Via dit platform wordt beleggingsvastgoed in de categorie zelfstandige woonruimte, kamerverhuur, woon/winkel, winkelpand, bedrijfspand, kantoor, garagebox, recreatief, horeca, grondpositie, nieuwbouwprojecten en vastgoedontwikkelingen aangeboden.

Waardebepaling beleggingspanden

Wilt u weten wat uw pand waard is in de huidige markt? Op basis van de locatie, huurgegevens, staat van onderhoud en het raadplegen van diverse openbare bronnen zal op afstand vrijblijvend en kosteloos een waardebepaling worden uitgewerkt. Klik op waardebepaling beleggingspanden voor een prijsindicatie van uw beleggingspand.

Samenwerking bij verkoop van een beleggingspand

Bent u een makelaar en wilt u gebruik maken van een bereik naar ruim 43.000 vastgoedbeleggers? Uw eigen dienstverlening en lokale kennis versterkt met landelijk bereik naar de juiste doelgroep verhoogt de kans op verkoop voor de beste prijs aanzienlijk. Kies diensten en mogelijkheden voor meer informatie over de mogelijkheden.

Solide rendement op uw vermogen door aankoop van een beleggingspand

Bent u op zoek naar rendement op uw vermogen? Beleggingspanden.nl presenteert iedere week enkele nieuwe beleggingspanden die mogelijk passen bij uw profiel. In de rechterkolom van deze pagina kunt u zich registreren voor de wekelijkse mailing. Bekijk het overzicht beleggingspanden voor het totale aanbod van dit vraag en aanbod platform.

Voor ieder beleggingspand dat wordt aangeboden via dit platform wordt een compleet verkoopdossier opgemaakt. Bij concrete interesse kunt u aanvullende informatie opvragen ter beoordeling van de waarde van het beleggingspand.

 

Nieuws

29 juli 2020

Verkocht: Kamerverhuurpand in Breda

Vanaf vandaag is het kamerverhuurpand gelegen aan de Acaciastraat 50 in Breda verkocht. Ter informatie brengen wij u hier graag van op....

Lees meer >
23 juli 2020

9 nieuwe beleggingspanden

Geachte belegger,

Hierbij kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande nieuwe beleggingspanden en mutatie.

Nieuw aanbod........

Lees meer >
20 juli 2020

Verkocht: Vastgoedobject in Den Haag

Vanaf vandaag is het vastgoedobject gelegen aan de Hugo de Grootstraat 60 in Den Haag verkocht. Ter informatie brengen wij u hier....

Lees meer >
Meer nieuws