Zoek in ons aanbod

Uitgebreid zoeken

Uw beleggingspand koopt/verkoopt u via Beleggingspanden.nl

Beleggingspanden.nl is een landelijk opererend platform dat zich sinds 1998 heeft gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van beleggingsvastgoed. Met een netwerk van 100.000 beleggers waarvan er ruim 45.000 de wekelijkse mailing ontvangen worden meer dan 250 beleggingstransacties per jaar gerealiseerd. 

Via dit platform wordt beleggingsvastgoed in de categorie zelfstandige woonruimte, kamerverhuur, woon/winkel, winkelpand, bedrijfspand, kantoor, garagebox, recreatief, horeca, grondpositie, nieuwbouwprojecten en vastgoedontwikkelingen aangeboden.

 

Tijdelijke actie: listing voor € 199,- exclusief btw 

Wilt u een verhuurd of leeg beleggingspand verkopen? Voor vastgoed tot € 250.000,- k.k. bieden wij tijdelijk een listing aan voor € 199,- exclusief btw. De listing staat zes maanden op het platform. Klik op hier registreren en wij nemen contact met u op. 

 

Waardebepaling beleggingspanden

Overweegt u uw pand te verkopen? Op basis van de locatie, huurgegevens, staat van onderhoud en het raadplegen van diverse openbare bronnen zal op afstand vrijblijvend en kosteloos een waardebepaling worden uitgewerkt. Klik op waardebepaling beleggingspanden voor een prijsindicatie van uw beleggingspand.

 

Samenwerking bij verkoop van een beleggingspand

Bent u een makelaar en wilt u gebruik maken van een bereik naar ruim 45.000 vastgoedbeleggers? Uw eigen dienstverlening en lokale kennis versterkt met landelijk bereik naar de juiste doelgroep verhoogt de kans op verkoop voor de beste prijs aanzienlijk. Kies diensten en mogelijkheden voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

Solide rendement op uw vermogen door aankoop van een beleggingspand

Bent u op zoek naar rendement op uw vermogen? Beleggingspanden.nl presenteert iedere week enkele nieuwe beleggingspanden die mogelijk passen bij uw profiel. In de rechterkolom van deze pagina kunt u zich registreren voor de wekelijkse mailing. Bekijk het overzicht beleggingspanden voor het totale aanbod van dit vraag en aanbod platform.

 

Nieuws

26 november 2020

18 nieuwe panden

Geachte belegger,

Wilt u een leeg of verhuurd pand presenteren aan ons netwerk van 45.000 beleggers? Dat kan tijdelijk vanaf €....

Lees meer >
25 november 2020

Verkocht: Belegging in Amersfoort

Vanaf vandaag is de belegging gelegen aan de Euterpeplein 9B in Amersfoort verkocht. Ter informatie brengen wij u hier graag van....

Lees meer >
24 november 2020

BNR campagne

Heeft u onze radiocommercial op BNR al gehoord? Wij bieden makelaars en eigenaren de kans om tot en met 31 december leeg of verhuurd....

Lees meer >
Meer nieuws