Beleggingspanden.nl

Taxatiemogelijkheden

Onze taxatie partner is specialist in taxaties en vastgoedadvisering voor het Midden- en Kleinbedrijf. Onder de merknaam 'Dé MKB Taxateur' werken zij met meer dan vijfenveertig zelfstandige gecertificeerde taxateurs samen die herkenbaar zijn door een uniforme werkwijze en rapportage.

Dé MKB Taxateur geeft zijn klanten met actuele taxatierapporten zekerheid over de juiste waarde van hun bedrijfs- en winkelpanden. De reële en actuele waarde van het vastgoed biedt een goed inzicht in het functioneren van het bedrijf en is van groot belang bij verkoop of aankoop van een bedrijf. Een up-to-date informatie is bijvoorbeeld van belang voor het vaststellen van verzekeringswaarde en geeft essentiële managementinformatie voor vermogensbeheer en -planning. Actuele gegevens over de waarde van bedrijfsonroerend goed zijn tevens noodzakelijk voor de belastingaangifte. In het kader van de WOZ-beschikking is met een actueel taxatierapport meteen de werkelijke waarde van de bezittingen duidelijk.

Dé MKB Taxateur kan worden ingeschakeld bij de eenmalige taxatie van bedrijfsonroerend goed. Het alternatief is het taxatieabonnement. Hierbij neemt de bedrijfstaxateur zijn klanten de zorg voor en de verantwoordelijkheid van een actuele waardebepaling uit handen door op eigen initiatief het vastgoed elke twee jaar opnieuw te taxeren.

Onder de naam Dé MKB Taxateur werken meer dan vijfenveertig zelfstandige gecertificeerde taxateurs samen. Dé MKB Taxateur is het eerste netwerk dat vanuit meer dan 55 vestigingen in heel Nederland opereert.

Heeft u interesse in de diverse taxatiemogelijkheden of wilt u direct in contact treden met onze taxatiepartner, maak dan gebruik van ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 030-225.31.12.

Beleggingspanden.nl - Sales

Telefonisch bereikbaar op werkdagen van: 9.00 uur tot 17.00 uur

Tel: +31 (0)30-225.31.12
Fax: +31 (0)30-225.80.23
eFax: +31 (0)84-227.32.60
Email: info@beleggingspanden.nl