Zoek in ons aanbod

Uitgebreid zoeken

Uw beleggingspand verkopen | Beleggingspanden.nl

Beleggingspanden.nl is een landelijk opererend platform dat zich sinds 1998 heeft gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van beleggingsvastgoed. Met een netwerk van 100.000 beleggers waarvan er ruim 45.000 de wekelijkse mailing ontvangen worden meer dan 250 beleggingstransacties per jaar gerealiseerd. 

Via dit platform wordt beleggingsvastgoed in de categorie zelfstandige woonruimte, kamerverhuur, woon/winkel, winkelpand, bedrijfspand, kantoor, garagebox, recreatief, horeca, grondpositie, nieuwbouwprojecten en vastgoedontwikkelingen aangeboden.

 

Waardebepaling beleggingspand

Overweegt u uw pand te verkopen? Op basis van de locatie, huurgegevens, staat van onderhoud en het raadplegen van diverse openbare bronnen kan op afstand vrijblijvend en kosteloos een waardebepaling worden uitgewerkt door onze partner makelaars. Klik op waardebepaling beleggingspanden voor een prijsindicatie van uw beleggingspand.

 

Samenwerking bij verkoop van een beleggingspand

Bent u een makelaar en wilt u gebruik maken van een bereik naar ruim 45.000 vastgoedbeleggers? Uw eigen dienstverlening en lokale kennis versterkt met landelijk bereik naar de juiste doelgroep verhoogt de kans op verkoop voor de beste prijs aanzienlijk. Kies diensten en mogelijkheden voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

Solide rendement op uw vermogen door aankoop van een beleggingspand

Bent u op zoek naar rendement op uw vermogen? Beleggingspanden.nl presenteert iedere week enkele nieuwe beleggingspanden die mogelijk passen bij uw profiel. In de rechterkolom van deze pagina kunt u zich registreren voor de wekelijkse mailing. Bekijk het overzicht beleggingspanden voor het totale aanbod van dit vraag en aanbod platform.

 

Nieuws

22 januari 2021

Verkocht in week 3

Afgelopen week zijn de onderstaande beleggingsobjecten middels het Beleggingspanden.nl platform verkocht, waarvan wij u hierbij op de....

Lees meer >
21 januari 2021

Nieuw aanbod

Geachte belegger,

Hierbij kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande nieuwe beleggingspanden en mutaties.
 
....

Lees meer >
20 januari 2021

Verkocht: Winkelpand in Bussum

Vanaf vandaag is het winkelpand gelegen aan de Kapelstraat 33 in Bussum verkocht. Wij brengen u graag op de hoogte hiervan.

De....

Lees meer >
Meer nieuws