Antonius Matthaeuslaan 80 82 image
Antonius Matthaeuslaan 80 82 image
Antonius Matthaeuslaan 80 82 image

Beleggingpand Antonius Matthaeuslaan 80 82 in Utrecht verkocht

29-2-2024
De status van het beleggingspand Antonius Matthaeuslaan 80 82 in Utrecht is gewijzigd naar ‘verkocht’.
Dit beleggingspand is op 26 oktober 2023 gepubliceerd op ons platform. Wij feliciteren de aanbieder met de verkoop.
De kerngegevens zijn als volgt:
  • Vraagprijs: € 695.000
  • Huursom: € 42.876
  • Factor: 16.20
Bij publicatie hebben wij de volgende omschrijving gebruikt:
BELEGGINGS OBJECT MET VERGUNNING! 
JAREN '30 BENEDEN EN BOVENWONING ca. 182m2 IN VERHUURDE STAAT IN DE VERKOOP IN TUINWIJK! 

In de populaire Tuinwijk bieden wij dit goed onderhouden beneden en bovenwoning in verhuurde staat met een totale huurinkomsten van € 42.875,52 p/jr. 

De beneden woning met een zeer royale en diepe achtertuin welke geheel zelfstandig is wordt momenteel verhuurd aan een werkend stel en de boven woning is momenteel verhuurd aan 4 bewoners (werkende studenten). De bewoners in de bovenwoning delen gezamenlijk de badkamer, toilet en keuken. De bovenwoning is gedeeltelijk voorzien van kunststofkozijnen en voorzien van 2 douches, 2 balkons en 2 keukens. 

De locatie Tuinwijk is één van de meest aantrekkelijke woonwijken in Utrecht. De wijk is ruim opgezet met veel groenvoorzieningen; een fijne plek voor kinderen om op te groeien. Diverse winkels waaronder een Albert Heijn (van ma t/m zo geopend), eetcafé Willem, eetcafé Guusjes, trendy restaurant Badhuis, basisscholen, crèches, naschoolse opvang, het Majoor Bosshardtplantsoen (met speeltuin en bibliotheek) en natuurlijk het Griftpark (met restaurant, kinderboerderij en speeltuin). Het is allemaal te vinden in de directe omgeving van de woning. Bovendien ben je op de fiets in 5 minuten middenin het oude stadscentrum van Utrecht. De wijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de aansluiting op diverse snelwegen is aan deze kant van Utrecht uitstekend. 

INDELING BG / nr. 82 
Entree, tochtportaal , hal, trapkast met meterkast, toilet met fontein, toegang tot de ruime en lichte woonkamer met een erker aan de voorzijde. De woning is voorzien van diverse authentieke details. Vanuit de woonkamer toegang tot de keuken welke is gelegen aan de achterzijde van de woning. Badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting. De slaapkamer (ca. 2.97 x 2.49) bevindt zich aan de achterzijde van de woning. 

TUIN 
Royale en diepe achtertuin van maar liefst 21m2 diep. 

INDELING BOVENWONING , nr. 80 
BG: Entree, meterkast, trapopgang naar de verdieping. 

1e VERDIEPING Overloop met toegang tot de vertrekken. De ruime keuken met opstelplaats voor de wasmachine bevindt zich aan de achterzijde van het pand en biedt toegang tot het dakterras. 

Slaapkamer 1 (ca. 3.56 x 5.42) bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van een laminaat vloer. De bewoner aan de voorzijde heeft de beschikking over 2 kamers waarvan een gebruikt wordt als woonkamer. De woonkamer (ca. 3.56 x 4.45) is voorzien van een keurige vloer en heeft een erker aan de voorzijde met uitzicht op de straat. De slaapkamer (ca. 2.86 x 1.89) is voorzien van een handige inbouwkast. Op de overloop bevindt zich de badkamer met douche, toilet en een wastafel. 

2e VERDIEPING 
Overloop met toegang tot de vertrekken. Door de lichtventsters in het plafond komt er veel licht binnen. Op de overloop is een tweede douche en een keuken. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de ruime slaapkamer (ca. 4.78 x 3.59) voorzien van handige inbouwkasten. De bewoner aan de voorzijde heeft de beschikking over 2 kamers. De woonkamer (ca. 4.76 x 3.59) met handige inbouwkasten en uitzicht op de straat. Slaapkamer (ca. 1.88 x 3.02) is tevens voorzien van een handige inbouwkast. 

KADASTRAAL 
Het woonhuis met grond, tuin en verdere aanbehoren te Antonius Matthaueslaan 80/82, 3515 AV te Utrecht. Kadastraal bekend gemeente Lauwerecht, sectie C, nummer 5729, groot één are en één en negentig centiare. 

BIJZONDERHEDEN: 
* Woonoppervlakte ca.182 m2 , inhoud 673m3; 
* WONINGEN IN VERHUURDE STAAT; 
* 3 huurovereenkomsten eindigen 31-6-2024; 
* Bruto Huur inkomsten Bovenwoning € 24.591,12 per jaar; 
* Voorschot gas, water, elektra bovenwoning € 530,- per maand; 
* Huur inkomsten benedenwoning € 18.284,40 netto p/jaar; 
* Huurders beneden woning hebben nutsvoorzieningen op eigen naam afgesloten; 
* De bovenwoning is voorzien van een kamerverhuur vergunning; 
* Deels voorzien van kunststof kozijnen; 
* Oplevering in overleg, kan snel. 

Hebben wij uw interesse gewekt? Bel snel voor een afspraak. 

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.*

Vergelijkbaar aanbod

Image of Amsterdam, Roetersstraat 2

Amsterdam

Roetersstraat 2 A
Horecapand
€ 650.000
Image of Utrechtsestraat 25

Amsterdam

Utrechtsestraat 25
Winkelpand
€ 650.000
Image of Rijswijk

Rijswijk

Willemstraat 30A, 30B en 30C
Woning / appartement
€ 650.000

Vergelijkbaar pand kopen

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar beleggingspand?
Maak een account aan en registreer uw zoekprofiel dan ontvangt u ons aanbod als eerste direct na publicatie.

Vergelijkbaar pand verkopen

Heeft u zelf een beleggingspand om te verkopen?
Presenteer uw pand rechtstreeks aan ons netwerk van 100.000 beleggers waarvan er wekelijks 47.000 beleggers de mailing met nieuw aanbod ontvangen.
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.